Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Χαλάνδρι: Ο πρώτος γάμος στην Κεφαλονιά με τον ναυτικό – Νέες αποκαλύψεις για την 49χρονη εικαστικό

Πώς έφτασε στο σημείο να απειλεί υπαλλήλους του Δημαρχείου Ληξουρίου

15 Νοεμβρίου 2021 21:06
Χαλάνδρι: Ο πρώτος γάμος στην Κεφαλονιά με τον ναυτικό – Νέες αποκαλύψεις για την 49χρονη εικαστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις για τον πρώτο γάμο της 49χρονης εικαστικού, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και η οποία είχε παντρευτεί στην Κεφαλονιά έναν ναυτικό, ο οποίος αρχικώς είχε αναγνωρίσει την πατρότητα του παιδιού, την οποία απέσυρε αργότερα.

Στις αρχές του 2002, η 49χρονη είχε γνωρίσει τον ναυτικό και παρουσιαζόταν στο νησί ως Ιταλίδα εικαστικός. Κάτοικοι λένε ότι είχε ζητήσει από τους γονείς του να φύγουν από το σπίτι τους για να το μετατρέψει σε ατελιέ. Και όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό, εκεί η 49χρονη δήλωσε την αλβανική της καταγωγή και τα οικιακά ως απασχόληση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αρκετοί κάτοικοι του νησιού υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους ήταν λευκός, ώστε η εικαστικός να λάβει τα νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής της στη χώρα.

49χρονη εικαστικός χαλάνδρι πρώτος γάμος ναυτικός

Μετά τον γάμο, ελάχιστες ήταν οι εμφανίσεις της στο νησί. Συγγενείς του ναυτικού δηλώνουν ότι ταλαιπώρησε την οικογένειά του με οικονομικές απαιτήσεις. «Έκανε την ανοησία ο αδελφός μου και την παντρεύτηκε. Ούτε τότε ήθελα να τη δω, ούτε και τώρα. Με είχε ενοχλήσει δυο-τρεις φορές και ευτυχώς έφυγε. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτή τη γυναίκα. Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, τότε θα πω ό,τι ξέρω για εκείνη» λέει ο αδερφός του πρώην συζύγου της 49χρονης.

Το 2009 γεννιέται η κόρη της, καρπός του έρωτά της με οδοντίατρο των Αθηνών και το παιδί δηλώνεται ως κόρη του ναυτικού μέχρι το 2015, όταν το ζευγάρι χώρισε και ο ναυτικός αποποιήθηκε και την πατρότητα του παιδιού.

Το 2020 η 49χρονη επιστρέφει στην Κεφαλονιά και μένει στο σπίτι του νέου της συντρόφου και, σύμφωνα με δηλώσεις υπαλλήλων του ληξιαρχείου, τότε δήλωσε δικηγόρος και ζητούσε να ακυρωθεί ο γάμος της με τον ναυτικό γιατί «πλαστογράφησαν κάποιοι τα έγγραφα».

«Ερχόταν επανειλημμένως και μας απειλούσε “θα δείτε τι θα πάθετε, θα σας δείξω εγώ” και έλεγε ότι είχαμε χρηματιστεί από κάποιους για να πλαστογραφήσουμε τις ληξιαρχικές πράξεις του γάμου. Είχαμε θορυβηθεί και αναγκαστήκαμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία» λέει υπάλληλος του δημαρχείου Ληξουρίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share