Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα - Πατέρας 29χρονου αστυνομικού: «Εδώ συμβαίνει ανθρωποφαγία σε όλο της το μεγαλείο»

Κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

15 Νοεμβρίου 2021 16:06
Τρίκαλα - Πατέρας 29χρονου αστυνομικού: «Εδώ συμβαίνει ανθρωποφαγία σε όλο της το μεγαλείο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αθωότητα του γιου του πιστεύει ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού από τα Τρίκαλα που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του, αναφέροντας, μάλιστα, μεταξύ άλλων, ότι αν έχει κάνει κάποιο λάθος να τιμωρηθεί.

«Ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και το ισχυριζόμαστε κι εμείς. Δεν θα τον υποστήριζα, αν δεν ήταν αθώος. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν πρόλαβε καν να απολογηθεί, δεν έχει πει κουβέντα, του δώσουμε τουλάχιστον το δικαίωμα. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να εξαλείψουμε» είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου, συνταξιούχος αστυνομικός και ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

τρίκαλα αστυνομικός 4χρονη

«Ως πατέρας ό,τι και να πω θα θεωρηθεί ότι με άκομψο τρόπο θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ το παιδί μου. Σαν κοινός πολίτης, ως συνταξιούχος αστυνομικός δεν μπορώ να πω τίποτα, μπορεί να έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν, τιμωρήθηκε. Δεν μπορεί έναν άνθρωπο να τον ακολουθεί πάντα αυτό το παρελθόν» ανέφερε στη συνέχεια μιλώντας για την καταδίκη του 29χρονου για υπόθεση ναρκωτικών.

«Να τιμωρηθούμε αλλά όχι να κατακρεουργηθούμε»

Αναφερόμενος στην τωρινή καταγγελία για ασέλγεια ανηλίκου από την πρώην σύζυγο του γιου του είπε ότι «δεν μπορώ αν σκεφτώ καθόλου γιατί έγινε αυτή η καταγγελία. Αν έχει κάνει κάποιο λάθος να τιμωρηθεί. Ας είναι γιος μου, αδερφός μου να τιμωρηθεί».

«Μαζί με το παιδί μου, έζησα όλες αυτές τις καταστάσεις, το τροχαίο και τη σύλληψη με την υπόθεση ναρκωτικών, ή το μετέπειτα χωρισμό του, προσπαθούσα να κάνω τον πυροσβέστη, προσπαθούσα και κρατούσα άμυνα. Να τιμωρηθούμε αλλά όχι να κατακρεουργηθούμε. Εδώ συμβαίνει ανθρωποφαγία σε όλο της το μεγαλείο» τόνισε ο πατέρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share