Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μας έβαζαν να κατουράμε τις πληγές των χεριών μας...»: Ανατριχιαστικές καταγγελίες από την πρώην αθλήτρια της ενόργανης Σοφία Δρέττα (Video)

Νέα «καρφιά» για Μιλλούση και Πετρούνια - Αναφέρθηκε στον «σκοτεινό κόσμο» που υπάρχει στον χώρο της γυμναστικής

15 Νοεμβρίου 2021 14:20
«Μας έβαζαν να κατουράμε τις πληγές των χεριών μας...»: Ανατριχιαστικές καταγγελίες από την πρώην αθλήτρια της ενόργανης Σοφία Δρέττα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Δρέττα συνέχισε τις καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής. Θυμίζουμε ότι η πρώην αθλήτρια της ενόργανης είχε καταφερθεί εναντίον της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια για τη στάση τους σχετικά με το ελληνικό κίνημα #metoo.

Ανάμεσα σε άλλα, η Σοφία Δρέττα τόνισε ότι η Βασιλική Μιλλούση που είναι θεσμικός παράγοντας στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία δεν βγαίνει να τοποθετηθεί εδώ και οκτώ μήνες σχετικά με τους προπονητές που έχουν καταγγελθεί για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Δεν είναι περίεργο;»

38 άνθρωποι καταγγέλλονται, κανένας προπονητής δεν έχει βγει να πει ότι έστω λένε ψέματα αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι περίεργο; Στην ενόργανη κάθε χρόνο τουλάχιστον ανεβαίνουν στο κλιμάκιο τουλάχιστον 5-10 παιδιά.

Αυτή τη στιγμή στην ενόργανη έχουμε τον Πετρούνια, τον Μάρα, τον Τσολακίδη και τον Μελισσανίδη. Δεν είναι περίεργο που τόσα χρόνια δεν έχουμε Ελληνίδα αθλήτρια κάποια διεθνή ή ολυμπιακή θέση μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνουν μόνο κάποιοι άνδρες ανά πέντε ή δέκα χρόνια;», σημείωσε η Σοφία Δρέττα.

Σοκαριστικές καταγγελίες

«Μήπως επειδή τελικά ο ξυλοδαρμός είναι τόσο έντονος; Μήπως επειδή μας έβαζαν να κατουράμε τις πληγές των χεριών μας για να ανέβουμε στο όργανο να ξανακάνουμε την άσκηση; Μήπως όλοι βγήκαν τελικά με κάποιο πρόβλημα;

Εμείς οι περισσότερες κοπέλες περάσαμε νευρική ανορεξία γιατί μας έβαζαν να μην τρώμε και τρώγαμε οδοντόκρεμα ή μας έβαζαν να μην πίνουμε νερό και μας έδιναν να πίνουμε διουρητικά χάπια;» συνέχισε η Σοφία Δρέττα, μιλώντας στο T-live.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share