Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηλίας Βρεττός: Σοκαριστικό περιστατικό με θαμώνα πάνω στην πίστα! (video)

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν αποκαλυπτικός σε τηλεοπτικές του δηλώσεις

15 Νοεμβρίου 2021 13:49
Ηλίας Βρεττός: Σοκαριστικό περιστατικό με θαμώνα πάνω στην πίστα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έδωσε ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις στον χώρο του τραγουδιού, ενώ εξομολογήθηκε και ένα σοκαριστικό περιστατικό με θαμώνα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Σας θυμίζουμε και το πρόσφατο περιστατικό με άλλον πασίγνωστο τραγουδιστή και συνεργάτιδά του.

βρεττοσ-σοκ-θαμωνασ

"Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν καταγγελία και να πουν ονόματα γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο. Πολύ ειλικρινά θα σου πω ότι δεν υπάρχει μόνο στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου αυτό. Σίγουρα υπάρχουν και στο χώρο του τραγουδιού τέτοια περιστατικά. Έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να φύγω από δουλειά", είπε ο Ηλίας Βρεττός.

Η. Βρεττός: Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα

"Ήμουν πάνω στην πίστα με έναν άλλο συνάδελφο και ήταν ένας τύπος από κάτω που μου ζητούσε επίμονα την τελευταία μισή ώρα να του πω ένα τραγούδι και δεν είχα προλάβει να του το πω. Νευρίασε, ανέβηκε στην πίστα, μου έκανε από μπροστά κεφαλοκλείδωμα, στους κάτω φαινόταν ότι μου έκανε αγκαλιά και αισθάνθηκα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου να με πιέζει.

Και άρχισε να μου λέει στο αυτί ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν θυμάμαι να με έχουν βρίσει τόσο πολύ στη ζωή μου. Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα, επειδή δεν έλεγα το τραγούδι", αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share