Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πέθανε από κορωνοϊό πρόεδρος τοπικής ομάδας - Τα τελευταία σοκαριστικά λόγια πριν ξεψυχήσει

Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο

13 Νοεμβρίου 2021 11:09
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πέθανε από κορωνοϊό πρόεδρος τοπικής ομάδας - Τα τελευταία σοκαριστικά λόγια πριν ξεψυχήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον θάνατο από κορωνοϊό, του 51χρονου, Γιώργου Χαντζή, προέδρου της τοπικής ομάδας στο Νέο Κρίκελλο, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ όταν νόσησε άργησε να πάει στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας είχε εισαχθεί σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 2 Νοεμβρίου και τρεις ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε, εξαιτίας των επιπλοκών του κορωνοϊού. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ και για τον σάλο που δημιουργήθηκε με την ατάκα Ευαγγελάτου για εμβόλιο και τρίτη δόση.

Διακομίστηκε μάλιστα στη ΜΕΘ Τρικάλων, καθώς δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας. Δυστυχώς, χθες κατέληξε.

«Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στη ζωή μου ήταν να μην κάνω το εμβόλιο. Δημήτρη πες σε όλους να εμβολιαστούν να σώσουμε ζωές» , είπε ο 51χρονος στον εξάδελφό του, μιλώντας για τελευταία φορά μαζί του λίγο πριν διασωληνωθεί.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πέθανε από κορονοϊό πρόεδρος τοπικής ομάδας - Τα τελευταία σοκαριστικά λόγια πριν ξεψυχήσει

“Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο”

Οι συγχωριανοί του στο Νέο Κρίκελλο στη Φθιώτιδα δεν μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του χωριού.

«Δυστυχώς ήταν αρνητής. Δεν άκουγε κανέναν. Του λέγαμε να εμβολιαστεί. Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο. Όταν αρρώστησε άργησε να πάει στο νοσοκομείο. Ακόμα και όταν είχε χαμηλό οξυγόνο δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο…»

Συγκλονισμένος είναι και ο εξάδελφός του και πρόεδρος της Κοινότητας του Νέου Κρικέλλου Δημήτρης Χαντζής, ο οποίος περιέγραψε στο LamiaReport την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του. «Ο Γιώργος δεν πίστευε ότι ο κορονοϊός ήταν τόσο επικίνδυνος όσο έλεγαν και δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Ακόμη και όταν νόσησε, πίστευε ότι θα το περάσει όπως το κρυολόγημα. Δυστυχώς οι φόβοι όλων μας, που τον παροτρύναμε να εμβολιαστεί, επαληθεύτηκαν», ανέφερε.

Ο Γιώργος Χαντζής ήταν ο «βασικός υπεύθυνος» της ιστορίας που έγραψε η ομάδα του Νέου Κρικέλλου στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία. Υπήρξε εξαίρετος οικογενειάρχης και επαγγελματίας και ήταν από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share