Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Απίστευτο: Πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το νοσοκομείο

"Υπάρχουν πολλοί ηθικοί αυτουργοί, που παραπλανούν"

13 Νοεμβρίου 2021 10:33
Απίστευτο: Πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο απίστευτο γεγονός όπου κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ένας ασθενής στο Παπανικολάου πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το τμήμα αναφέρθηκε ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος. Ενώ έκανε λόγο και για ηθικούς αυτουργούς της κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία με την πανδημία.

«Τον βρήκαμε στα παγκάκια του Παπανικολάου ημιθανή και τον επιστρέψαμε πίσω . Προφανώς είχε άκουσε κάποιες ‘συμβουλές’» σχολίασε χαρακτηριστικά. Διάβασε εδώ για την δραματική προειδοποίηση του Νίκου Καπραβέλου σχετικά με την πανδημία.

Ενώ στη συνέχεια επισήμανε ότι τις προηγούμενες ώρες στο νοσοκομείο του είχαν 53 εισαγωγές ρεκόρ. Μάλιστα, όπως ανέφερε υπάρχουν και νοσοκομεία με περισσοτέρους ασθενείς.

Καπραβέλος: Πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το νοσοκομείο

«Τρεις διασωληνώσεις, με αντίστοιχους θανάτους, πολύ μεγάλη πίεση. Τα καταφέρνουμε, αλλά είμαστε οριακοί. Έχουμε 36 κλίνες εντατικής για COVID, που είναι όλες καλυμμένες, και 4 εισαγωγές για τα υπόλοιπα… Είχαμε φοβερό τροχαίο με νεκρό και ένα με κρίσιμη κατάσταση γιατί είναι και τα μη COVID περιστατικά». «Δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες, η πίεση είναι μεγάλη (…) Αν έρθει κάποιος στην εντατική δεν έχουμε πού να τον βάλουμε» προειδοποίησε.

«Πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι ναι μεν ο κορωνοϊός είναι ο φυσικός αυτουργός της κατάστασης, αλλά υπάρχουν και πολλοί ηθικοί αυτουργοί, που παραπλανούν πιέζουν και ξεγελούν» υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος. «Ζητούν άνθρωποι μέσα στην αφέλεια τους τη βοήθεια μη γιατρών, και κάποιοι δέχονται να κατευθύνουν τις ζωές ανθρώπων υπάρχει παραβατικότητα, να το δει η πολιτεία» κατήγγειλε.

Έχουμε, πρόσθεσε, ασθενείς που έρχονται καθυστερημένα στα νοσοκομεία, δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό πάει πολύ να πιστεύουν τους γιατρούς και δολοφόνους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share