Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: «Μιλάμε για γυναίκα “τερατογένεση”!» «Ο,τι έκανε στο γιατρό το έκανε και στο δικηγόρο της - Του δόθηκε και τον εκβίαζε» - Αποκαλύψεις για την 49χρονη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

12 Νοεμβρίου 2021 17:05
Χαλάνδρι: «Μιλάμε για γυναίκα “τερατογένεση”!» «Ο,τι έκανε στο γιατρό το έκανε και στο δικηγόρο της  - Του δόθηκε και τον εκβίαζε» - Αποκαλύψεις για την 49χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μιλάμε για μια γυναίκα “τερατογένεση”» λέει για την 49χρονη εικαστικό ο δικηγόρος του γιατρού που πυροβολήθηκε στο Χαλάνδρι, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης και αποκαλύπτει πως έχει εκβιάσει και τον δικηγόρο της με τον οποίο είχε συνάψει σχέση. Παράλληλα, η 49χρονη εικαστικός βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον του πρώην συντρόφου της, τον οποίο πυροβόλησε χθες στο Χαλάνδρι.

«Δεν μπορούσε ούτε ο πιο ευφάνταστος μυθιστοριογράφος να κάνει μια τέτοια μυθοπλασία. Απίστευτη... Μία γυναίκα που ήταν μία στο καρφί και μία στο πέταλο. Από τη μία μεριά ήταν εμμονικό άτομο, δημιουργούσε ψευδαισθήσεις με τις οποίες τρεφόταν. Από την άλλη μεριά όταν ήθελε να βρει χρήματα ήταν ένα ευφυέστατο άτομο. Ήταν μια πορεία ζωής», είπε ο κ. Αλεξανδράκης στον ALPHA.

« Χρησιμοποιούσε την καλή της εξωτερική εμφάνιση που προσέφερε και έβρισκε εύπορους παντρεμένους τους οποίους εκβίαζε. Και δεν είναι αυτή η μόνη περίπτωση. Ξέρω και άλλες που δεν μπορώ να τις αναφέρω, ακόμα και με δικηγόρους της. Έκανε τα ίδια πράγματα. Έκανε το ίδιο σε δικό της δικηγόρο, του δόθηκε και στη συνέχεια εμφάνιζε τα πράγματα στην γυναίκα του. Μιλάμε για ένα τέτοιο άτομο, ένα άτομο “τερατογένεση”», αποκάλυψε ο κ. Αλεξανδράκης.

«Ο γιατρός ήταν μία περιστασιακή σχέση, με την γυναίκα του είχε μια ευτυχισμένη οικογένεια και μετά από πολλά χρόνια γάμου έκανε μία περιστασιακή σχέση. Του είχε πει πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και έτσι τον παρέσυρε και άρχισε να τον εκβιάζει και να του αποσπά χρήματα. Και αν τυχόν δεν έμπαιναν 3.000 – 3.500 ευρώ το μήνα ερχόταν στο ιατρείο και τον εκβίαζε.

Μιλάμε για τέτοιο άτομο που καταδικάστηκε αμετάκλητα, μέχρι τον Άρειο Πάγο έφτασε. Της είχαμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα και απαγορευόταν να τον πλησιάσει και τα παραβίαζε κάθε μέρα. Τι θα έπρεπε να κάνει αυτός ο άνθρωπος; Κάθε μέρα μηνύσεις και να ζει στα δικαστήρια. Τις αποφάσεις τις έγραφε στα παλιά της τα παπούτσια», ανέφερε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share