Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: «Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου – Της χορηγούσε ναρκωτικά» – Τι λέει η δράστρια

«Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα»

12 Νοεμβρίου 2021 16:32
Χαλάνδρι: «Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου – Της χορηγούσε ναρκωτικά» – Τι λέει η δράστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 49χρονη εικαστικός βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον του πρώην συντρόφου της, τον οποίο πυροβόλησε χθες στο Χαλάνδρι.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου, ο απαγωγέας και βιαστής της. Τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες κι έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε», είπε ενώ οδηγούνταν με χειροπέδες στα χέρια από αστυνομικούς, προς το όχημα της ΕΛΑΣ.

χαλάνδρι δράστρια

Οι σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει η δράστρια

Ειδικότερα, της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση, παράνομης οπλοχρησίας, ενδοοικογενειακής απειλής και απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό ανέφερε πως η 49χρονη είχε προσπαθήσει πριν πυροβολήσει να αρπάξει την κόρη της.

Χαλάνδρι: «Ήμουν και εγώ θύμα της βίαιης συμπεριφοράς της» – Τι λέει πρώην σύντροφος της εικαστικού

Ένας πρώην σύντροφός της ο οποίος την έχει καταγγείλει στο παρελθόν κι εκείνος για ανάρμοστη συμπεριφορά, την περιγράφει ως ένα εμμονικό άτομο. Όπως αναφέρει οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη είχε χάσει την επιμέλεια του 13χρονου σήμερα παιδιού της με αποτέλεσμα να το βλέπει στα όρια που της επιτρέπονταν.

«Δυστυχώς η Κλόντια έχει νοσηλευτεί με ακούσια νοσηλεία τουλάχιστον δυο φορές. Εγώ υπήρξα σύντροφος της και άνθρωπος που της στάθηκε πολύ την περίοδο της αγωγής, που είχε καταθέσει ο πατέρας για την επιμέλεια του τέκνου. Από τότε η κατάσταση της ήταν ψυχικά διαταραγμένη. Έχει στραφεί μέχρι κι εναντίον μου με παρορμητική βία τόσο σε μένα όσο και σε άλλους ανθρώπους» αναφέρει ο πρώην σύντροφος της.

«Είχε φτάσει στο σημείο να θεωρεί όλο τον κόσμο εχθρό της. Όποιος της έλεγε κάτι διαφορετικό έβρισκε τον μπελά του. Έτσι τον βρήκα κι εγώ. Έκανε μήνυση σε όλο τον κόσμο, στην αστυνομία, στον πατέρα, στην γυναίκα του, σ’ εμένα, στην μάνα της, στην αδελφή της σ’ όλους. Θεωρούσε πως όλοι μαζί λειτουργούσαμε για να της φάμε την περιουσία. Είχε μια εμμονή που ξεπερνούσε κάθε όριο», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το protothema.

«Θεωρώ πως θα μπορούσε να είχε αποτραπεί η κατάσταση και να μην φτάναμε σ’ αυτό το τραγικό αποτέλεσμα, με μια νοσηλεία της, μια φροντίδα της, με μια διαφορετική τέλος πάντων προσέγγιση. Εγώ την είχα γνωρίσει την εποχή με την επιμέλεια του παιδιού. Ήρθαμε πιο κοντά, συνάψαμε σχέση. Εμφανιζόταν ως θύμα αρχικά του οφθαλμίατρου, ο οποίος διεκδικούσε την επιμέλεια του παιδιού του. Δεν καταλάβαινε τι της έλεγες, αντίθετα δημιουργούσε προβλήματα…».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share