Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: 92χρονη αυτοκτόνησε με το καλώδιο του φορτιστή της

Τραγωδία στο Ηράκλειο

12 Νοεμβρίου 2021 09:47
Σοκ στην Κρήτη: 92χρονη αυτοκτόνησε με το καλώδιο του φορτιστή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν μια 92χρονη γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, αυτοκτονώντας μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τo ekriti.gr, η ηλικιωμένη απαγχονίστηκε με το καλώδιο του φορτιστή του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έδεσε στην άκρη του κρεβατιού. Το άψυχο σώμα της βρήκαν η κόρη και η εγγονή της, χθες νωρίς το απόγευμα, οι οποίες κάλεσαν τις αρχές.

Η 92χρονη έμενε μόνη της. Η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

κρήτη 92χρονη αυτοκτόνησε

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα μέσα στο σπίτι του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος έβαλε τέρμα στη ζωή.

Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα και βρέθηκε μέσα σε λουτρό αίματος σήμερα Τρίτη στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης για νεκροψία.

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Κοριτσάκι 2 ετών έπεσε από 4ο όροφο πολυκατοικίας!

Συναγερμός επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ένα κοριτσάκι δύο ετών έπεσε χθες (14/7) από το μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας, δίνοντας τώρα μάχη για τη ζωή της.

Το παιδί βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και ξέφυγε από την προσοχή των δικών του, ανέβηκε σε ένα έπιπλο που υπήρχε και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά κατά την πτώση του όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας evros-news.gr. Επικράτησε πανικός στην περιοχή και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως, διακομίσθηκε στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί… έπεσαν αμέσως πάνω του για να εκτιμηθεί η κατάσταση του και να σωθεί, με άλλο ένα περιστατικό να έχει ταράξει την περιοχή.

Αλεξανδρούπολη κοριτσάκι

Ποια η κατάσταση του κοριτσιού;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ευτυχώς δεν έδειξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και οι εκτιμήσεις αυτή την στιγμή είναι ότι διέφυγε τον κίνδυνο. Όμως επειδή έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα του, συνεχίζονται οι λεπτομερείς εξετάσεις, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε κίνδυνος.

Το κοριτσάκι θα διακομισθεί διασωληνωμένο στο Παίδων της Θεσσαλονίκης, αφού στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης δεν υπάρχει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share