Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Διάλογοι-σοκ από την εγκληματική δράση των "Colonos Hooligans Family"! (video)

Στο φως της δημοσιότητας συνομιλίες ανηλίκων κατά την εγκληματική τους δράση

11 Νοεμβρίου 2021 12:56
Διάλογοι-σοκ από την εγκληματική δράση των
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για την δράση των επονομαζόμενων "Colonos Hooligans Family", της εγκληματικής οργάνωσης ανηλίκων, η οποία είναι πλούσια κι άκρως παραβατική, παραπέμποντας σε σκληρή συμμορία ενηλίκων!

Το πλέον ανησυχητικό είναι πως το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες από ομάδες ανήλικων παιδιών.

«Ρε μαλ...ς θέλω λεφτά. Τι θα κάνουμε να βγάλουμε κανένα φράγκο;», ρωτάει μέλος της συμμορίας στην ομαδική συνομιλία, για να του απαντήσουν: «Εγώ θέλω έναν κέντρο να ανοίγω τσάντες.»

Η δράση των ανήλικων νταήδων σοκάρει, καθώς μέρα με τη μέρα βγαίνουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τα καμώματά τους. Η συμμορία των ανηλίκων του Κολωνού που έδερνε, μαχαίρωνε, έκλεβε και τραμπούκιζε κυρίως συνομήλικούς της σε Κολωνό, Σεπόλια κι Αγιο Παντελεήμονα είναι πιο επικίνδυνη απ' ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς και τα... πεπραγμένα τους, που προκύπτουν από τους διαλόγους που είχαν σε συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σοκάρουν.

«Οπλισμένοι αύριο όλοι αν είναι», «Αύριο σφαγείο», γράφουν στη συνομιλία τους μέλη της συμμορίας, λίγες μόνο ώρες πριν τραυματίσουν με μαχαίρι τον 16χρονο μαθητή από τη Βουλγαρία στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών. Η επίθεση αφορούσε στην κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στη συμμορία του Κολωνού και σε αυτήν των Σεπολίων. «Ακούτε. Ετοιμαστείτε, ξεκινάει πόλεμος. Θα τους γαμ...ω. Θα τους γαμ...ε», γράφουν σε άλλο σημείο του chat όπως αποκάλυψε η εκπομπή «T-LIVE» κι εν συνεχεία κατονομάζουν τα δύο «υποψήφια» θύματά τους. Ο ένας κατάφερε να γλιτώσει, με τον δεύτερο όμως να καταλήγει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα, τον πήχη, τη γάμπα και την κνήμη. Σύμφωνα με τους γιατρούς μάλιστα γλίτωσε από τύχη, καθώς το μαχαίρι καρφώθηκε στον πνεύμονά του. Το παιδί πήρε εξιτήριο ύστερα από 5 μέρες, όπως είπε η μητέρα του και παραμένει κλινήρης στο σπίτι.

κολωνος-χουλιγκανσ-εγκληματικη

Μερικά λεπτά μετά την επίθεση, ένα από τα μέλη θα ενημερώσει το γκρουπ στο Instagram γράφοντας: «Τις έφαγε. Μαχαιριά ο Κ...», ενώ ακολούθησαν τα πειστήρια του «ανδραγαθήματος». Φωτογραφίες και βίντεο από το μαχαίρωμα. Οταν μάλιστα το αιματηρό περιστατικό παίρνει δημοσιότητα, τα μέλη της συμμορίας προειδοποιούν στην ομαδική συνομιλία: «Προσέχετε τα βίντεο. Εναν να πιάσουν οι μπάτσοι για κάτι... σβήστε τα όλα, ό,τι έχετε. Θα τα κρατήσω μόνο εγώ στο PC μου».

Οι επιθέσεις της οργάνωσης δε φαίνεται να έχουν τέλος. Σε άλλη συνομιλία, μέλη της συμμορίας γράφουν για μια «βίαιη συνάντηση» που είχε ο 17χρονος «αρχηγός» τους με μέλος της αντίπαλης συμμορίας των Σεπολίων. «Καλά, με τέτοιο νοκ-άουτ που τον έβγαλε τον άλλον ο Ν... Θα φοβάται να βγαίνει βόλτα», περιγράφουν χαρακτηριστικά, ενώ λίγη ώρα αργότερα προειδοποιούν: «Ε, να ξέρετε μόνο, να έχετε εσείς το νου σας γιατί άμα μπλεχτεί η πλατεία τον ή... ε όλοι».

Τσαντιές, κλεμμένα μηχανάκια και «μπούκες» σε σπίτια

Δεν είναι όμως μόνο οι ξυλοδαρμοί και τα μαχαιρώματα. Η δράση τους, είναι πλούσια κι άκρως παραβατική και παραπέμπει σε σκληρή συμμορία ενηλίκων. «Ρε μαλ...ς θέλω λεφτά. Τι θα κάνουμε να βγάλουμε κανένα φράγκο;», ρωτάει μέλος της συμμορίας στην ομαδική συνομιλία, για να του απαντήσουν: «Εγώ θέλω έναν κέντρο να ανοίγω τσάντες». Σε άλλον διάλογο γράφουν χαρακτηριστικά: «Χαμός, φουλ λεφτά θα κάνουμε. Επίσης το ψήνω και για μπούκες σε σπίτια. Ξέρω να τις ανοίγω με λοστό», ενώ καταγεγραμμένες είναι και συνομιλίες μελών της συμμορίας αμέσως μετά από κλοπές.

«Δεν ανοίγει η σέλα ρε, δεν έχει βενζίνη, δεν παίρνει μπρος. Θα πάω εγώ να το φτιάξω με ένα ειδικό κλειδί να ανοίξει η σέλα», γράφει σε μήνυμά του ένας από τους περίπου 10 ανηλίκους που αναζητούν ακόμα οι Αρχές, αναφερόμενος σε ένα κλεμμένο δίκυκλο.

Η επίδειξη δύναμης και η έπαρση δεν τους επέτρεπε να διαγράψουν τα πειστήρια των εγκλημάτων από τα κινητά τους, τα οποία παρά τις προειδοποιήσεις για «να μην τα βρουν οι μπάτσοι» βρίσκονταν σε όλα σχεδόν τα τηλέφωνα με τις Αρχές να εντοπίζουν πλήθος από φωτογραφίες που μαρτυρούν την παραβατική τους δράση στην καρδιά της Αθήνας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share