Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Thug Slime: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ράπερ - «Μετανιώνω κύριε Εισαγγελέα…»

Έτσι εξήγησε την επίθεση με μαχαίρι στον Κολωνό

10 Νοεμβρίου 2021 17:31
Thug Slime: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ράπερ - «Μετανιώνω κύριε Εισαγγελέα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έμεινε ο Thug Slime, με τον ράπερ να βλέπει τη δίκη του να αναβάλλεται για τις 24 Νοεμβρίου, όπου θα βρεθεί μαζί με τους συγκατηγορούμενούς του για την επίθεση με μαχαίρι στον Κολωνό.

Λόγος της αναβολής ήταν να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο. Μέχρι τότε και οι 4 κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι, με αυστηρούς ωστόσο περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αποφάσισε να τους επιβάλλει τους όρους της εμφάνισης στο ΑΤ εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 ευρώ στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους, κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι το ποσό της εγγυοδοσίας έπρεπε να ανερχόταν στις 2.000 ευρώ για όλους.

Ο διάλογος με τον Εισαγγελέα και η μετάνοια

Ο τράπερ εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του εισαγγελέα, με τον οποίο φέρεται να έγινε ο εξής διάλογος: «Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είπε ο νεαρός στο δικαστήριο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν ασκούσα τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή.

Συγκατηγορούμενος τράπερ: Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας: Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; (προς δικηγόρους κατηγορουμένων) Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ: Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλο τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε Εισαγγελέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share