Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Τι αρρώστια είναι αυτή…»: Έξαλλη η Ιωάννα Παλιοσπύρου με προφίλ της Έφης στο Instagram!

«Ξέσπασε» δημόσια!

10 Νοεμβρίου 2021 17:05
«Τι αρρώστια είναι αυτή…»: Έξαλλη η Ιωάννα Παλιοσπύρου με προφίλ της Έφης στο Instagram!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη εμφανίστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας δημόσια για ένα προφίλ, που είχε το όνομα της δράστιδας της επίθεσης με βιτριόλι στο Instagram, ζητώντας από όλους να βοηθήσουν στο να «κατέβει».

«Είναι ακόμη επικίνδυνη» είχε δηλώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγες ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Εφης Κακαράντζουλα με 15 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Από ότι φαίνεται ωστόσο, το «φάντασμα» της ίδιας συνεχίζει να τη στοιχειώνει ενώ προσπαθεί να χτίσει τη νέα ζωή της, εμφανιζόμενη και στην εβδομάδα μόδας προ ημερών.

Σε έξαλλη κατάσταση με το ψεύτικο προφίλ η Ιωάννα

Οπως φαίνεται από ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα, ένας λογαριασμός στο Instagram με το όνομα της δράστριας της επίθεσης εις βάρος της την έκανε... follow στο Instagram.

«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος», γράφει η Ιωάννα στη πρώτη της ανάρτηση και παραθέτει στη συνέχεια παραθέτει το μήνυμα: «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ».

Ιωάννα Παλιοσπύρου προφίλ Έφης στο Instagram

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share