Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Κηφισιά: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα

Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα η Αστυνομία

10 Νοεμβρίου 2021 11:05
Θρίλερ στην Κηφισιά: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (10/11) στην Αστυνομία καθώς εντοπίστηκε πτώμα αγνώστων στοιχείων στην οδό Αρεοπόλεως στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στις Αδάμες. Επί τόπου έχει σπεύσει κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και συλλέγει πληροφορίες για το συμβάν.

Εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο και ο νεκρός έφερε τραύμα από πυροβολισμό στο στόμα. Φαίνεται, μάλιστα, ότι έχει βρεθεί και το όπλο. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής για να εξετάσει το πτώμα του άνδρα και να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου του.

Εντοπίστηκε πτώμα στην Κηφισια

Ενώ, τραγικό θάνατο βρήκε ο ένας από τους δύο υπαλλήλους εταιρίας φυσικού αερίου όταν ένας 40χρονος άνδρας στην Κηφισιά, τους πυροβόλησε πέντε φορές, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί θανάσιμα και ο άλλος να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Θρίλερ στην Κηφισιά! Νέα αιματηρή συμπλοκή - Οχτώ 17χρονοι χτύπησαν, μαχαίρωσαν και εγκατέλειψαν αιμόφυρτο συνομήλικό τους!

Θρίλερ στην Κηφισιά! Ακόμα ένα περιστατικό ωμής βίας μεταξύ ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα μόλις 24ωρο μετά την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε επίσης μεταξύ ανηλίκων στον Άλιμο.

Συγκεκριμένα, 17χρονος δέχτηκε επίθεση από 8 συνομήλικούς στην Κηφισιά, οι οποίοι τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και το δημοσιογράφο Γιώργο Γεραφέντη, ο ένας από τους επιτθέμενους μαχαίρωσε στο μηρό 17χρονο. Όταν το παιδί έπεσε στο έδαφος από το χτύπημα με το μαχαίρι, οι υπόλοιποι 7 δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παίδων" όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, καθώς έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι και κατάγματα στη γνάθο.

Η Ασφάλεια Κηφισιάς, συνέλαβε δύο δράστες και ταυτοποίησε άλλους τέσσερις για τη νέα αιματηρή συμπλοκή και όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, οι δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ανήλικου μαθητή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share