Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Πρόταση βόμβα για τους ανεμβολίαστους: «Να μην μπορούν να μπουν πουθενά» (Video)

«Επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού»

10 Νοεμβρίου 2021 09:37
Πρόταση βόμβα για τους ανεμβολίαστους: «Να μην μπορούν να μπουν πουθενά» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και οι σκληροί δείκτες της πανδημίας - διασωληνωμένοι και θάνατοι - δείχνουν ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας, ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος προχώρησε σε μια πρόταση «βόμβα», ζητώντας να επεκταθεί παντού ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Νίκος Καπραβέλος: Να μην μπαίνουν πουθενά οι ανεμβολίαστοι

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κ. Καπραβέλος, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στην ανθρώπινη δραστηριότητα, να περιοριστεί η κινητικότητα των ανεμβολίαστων, να μην μπορούν να μπουν πουθενά.

Αν δε θέλουμε να δούμε ανθρώπους να νοσηλεύονται στα πάρκινγκ των νοσοκομείων, δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα γίνει επέκταση, θα γίνουν ολόκληρα νοσοκομεία Covid, σε βάρος των υπολοίπων νοσημάτων. Αυτό είναι ανήθικο».

«Δεν έχουμε το τείχος ανοσίας, και θέλουμε την ανθρώπινη δραστηριότητα να είναι ανοιχτή, ενώ η πολιτεία δε θέλει να επεκτείνει την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Μία είναι η λύση, το να χρησιμοποιήσουμε το όπλο που έχουμε στα χέρια μας για να έχουμε ελεύθερη την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Πλέον είναι επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Είναι ανήθικο να επεκτείνεις τη διαθεσιμότητα κλινών Covid σε βάρος άλλων νοσημάτων. Τα άλλα νοσήματα δεν επέλεξαν τη νόσο τους, τους βρήκε» τόνισε ο κ. Καπραβέλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share