Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε λεωφορείο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Ήταν κατάμεστο με φοιτητές

9 Νοεμβρίου 2021 09:18
Φωτιά σε λεωφορείο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε σε λεωφορείο που συνδέει τον Πειραιά με την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, η φωτιά έσβησε και αναμένεται να εξακριβωθεί τι πήγε στραβά και λαμπάδιασε το όχημα. Επίσης, φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο που βρισκόταν εν κινήσει στις Κρηνίδες, λίγο έξω από το πάρκινγκ του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων στην Καβάλα.

Φωτιά σε λεωφορείο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Τραγωδία στην Κρήτη: Φρικτός θάνατος 52χρονου - Πέθανε από φωτιά στο σπίτι του

Μία ακόμα τραγωδία γράφτηκε στην Κρήτη καθώς ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε σπίτι που είχε πιάσει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σε περιοχή του δήμου Πλατανιά στα Χανιά όταν η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες και αφού έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στον χώρο εντόπισαν τον 52χρονό άνδρα ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Πιθανότατα, ο θάνατός του οφείλεται σε αναθυμιάσεις ωστόσο αυτό θα εξακριβωθεί κατά τη νεκροψία – νεκροτομή.

Φωτιά σε πολυκατοικία στον Κολωνό: Ένοικος πηδάει από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τις φλόγες (vid)

Φωτιά σε πολυκατοικία στον Κολωνό: Ένοικος πηδάει από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τις φλόγες (vid)

Βίντεο – ντοκουμέντο που καταγράφει την προσπάθεια ενός άνδρα να απομακρυνθεί από το φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στον Κολωνό, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως διακρίνεται σε βίντεο του ΣΚΑΙ, ο άνδρας επιχειρεί να γλιτώσει από τις φλόγες που ξέσπασαν στον 4ο όροφο σε μια αγωνιώδη προσπάθεια.

Σημειώνεται πως όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν απομακρυνθεί μέσω του κλιμακοστασίου.

Καλύτερη εικόνα

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς είναι καλύτερη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και στα διαμερίσματα για να επιβεβαιωθεί ότι δεν είχε μείνει άνθρωπος στο κτίριο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα καθώς και δύο ειδικά οχήματα. Τα δύο ειδικά οχήματα είναι ένα βραχιονοφόρο και ένα κλιμακοφόρο.

Το κλιμακοφόρο εστάλη σε περίπτωση που χρειαστεί επέμβαση για τυχόν εγκλωβισμούς. Ωστόσο, όπως ανέφερε η Πυροσβεστική, όλοι οι ένοικοι έχουν απομακρυνθεί από το κτίριο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share