Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Βόλο - Σε αναμονή 5 ασθενείς για ΜΕΘ

Ένας γιατρός εφημέρευε για 110 ασθενείς

8 Νοεμβρίου 2021 15:43
Συναγερμός στον Βόλο - Σε αναμονή 5 ασθενείς για ΜΕΘ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το νοσοκομείο του Βόλου καθώς πέντε ασθενείς που χρειάζονται νοσηλεία σε ΜΕΘ βρίσκονται σε αναμονή. Την ίδια στιγμή μάλιστα, οι γιατροί χρειάστηκαν εισαγγελική παρέμβαση για να διασωληνώσουν μια ηλικιωμένη. Ενώ, δύσκολες ήταν και οι στιγμές για το προσωπικό καθώς μόνο 1 γιατρός εφημέρευε για 110 ασθενείς.

Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ πρόκειται για 5 περιστατικά covid αλλά και non-covid.

Ενώ, οι γιατροί χρειάστηκαν εισαγγελική παρέμβαση για να διασωληνώσουν μια ηλικιωμένη, καθώς η 70χρονη αρνήτρια του κορωνοϊού δεν ήθελε να διασωληνωθεί,. Οι γιατροί τελικά προχώρησαν στην διασωλήνωση της με την παρέμβαση εισαγγελέα και αφού μάλιστα είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Νοσοκομείο Βόλου

Επίσης στο Βόλο, στη non-covid παθολογική κλινική του νοσοκομείου, εντοπίστηκαν 5 κρούσματα κορωνοϊού, με τους γιατρούς να πιστεύουν ότι κάποιος συνοδός έφερε τον κορωνοϊο στην συγκεκριμένη μονάδα και έτσι υπήρξαν 4 ασθενείς που μολύνθηκαν αλλά και μια γιατρός, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα.

«Το νοσοκομείο έχει καταρρεύσει, ένας γιατρός εφημέρευε για 110 ασθενείς», τόνισε ο Νίκος Χαφτούρας ο διευθυντής των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share