Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του

Είχε ερωτικές σχέσεις με κορίτσια 13,5 και 15 ετών

8 Νοεμβρίου 2021 14:13
Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του, ηλικίας 13,5 και 15 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο προπονητής εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των βορείων προαστίων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων έπειτα από καταγγελίες γονέων.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριές του, ηλικίας 13 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.

προπονητής τένις σεξουαλική κακοποίηση

Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο προπονητής του τένις διατηρεί σχολή στα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Νέα καταγγελία-σοκ για προπονητή: «Μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου και μετά…»

Νέα σοκαριστική καταγγελία κυκλοφορεί για προπονητή, με την πρωταθλήτρια Ελλάδας στο στίβο, Ειρήνη Δανιήλ, να αναφέρεται στην τραυματική εμπειρία που έζησε, προκαλώντας «θόρυβο», μετά από όσα είχε αποκαλύψει η Σοφία Μπεκατώρου.

Η αθλήτρια και personal trainer μίλησε για την τραγική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε βιώσει από τον ομοσπονδιακό προπονητή της. Η κ. Δανιήλ ευχαρίστησε την Σοφία Μπεκατώρου που άνοιξε τον δρόμο για να πάρουν θάρρος κι όλοι όσοι στη συνέχεια άνοιξα τα στόματα και τις καρδιές τους και όπως τόνισε «ένιωσα ότι όφειλα να το κάνω».

Ειρήνη Δανιήλ: Η αποκάλυψη για την παρενόχληση που είχε δεχθεί

«Είναι ακόμα προπονητής, θα με δει, θα το μάθει… να μην το κάνει σε άλλα παιδιά. Ήμουν 21, είχα αλλάξει προπονητή, την πρώτη μέρα μου είπε θα πάμε στα αποδυτήρια και μου πε “θέλω να βγάλω τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου”. Τα έβγαλα, μου είπε “από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ…” μου είπε “θα σε…” και μίλησε χυδαία».

«Την επόμενη μέρα μου πε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν», ανέφερε, με μια ακόμη αθλήτρια ιστιοπλοΐας να συγκλονίζει.

«Είχα ακούσει ότι είναι “γυναικάς”. Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα “αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω”. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share