Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Εύβοια: Ληστές έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν πατέρα μπροστά στο παιδί του

Τρομακτικές ώρες για την οικογένεια

7 Νοεμβρίου 2021 19:03
Θρίλερ στην Εύβοια: Ληστές έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν πατέρα μπροστά στο παιδί του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ βίωσε χθες το βράδυ ένας πατέρας με το παιδί του που έπεσαν θύματα ληστών στο σπίτι τους, σε χωριό της βόρειας Εύβοιας.

Δύο άτομα, αγνώστων στοιχείων, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, διέρρηξαν το σπίτι που βρίσκεται σε χωριό του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού. Μάλιστα μπήκαν μέσα θεωρώντας ότι οι ιδιοκτήτες λείπουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το eviathema.gr, ο πατέρας με το μικρό του παιδί βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Ιστιαία: «Ήξερα ότι η γιαγιά είχε χρήματα, γι’ αυτό αποφάσισα να τη ληστέψω» – Τι λέει ο 25χρονος Ρομά

Ο ένας δράστης, χωρίς δισταγμό, έβγαλε μαχαίρι και απείλησε μπροστά στα έντρομα μάτια του μικρού παιδιού τον πατέρα, ζητώντας να υποδείξει στον συνεργό του πού βρίσκονται τα χρυσαφικά.

Ο ιδιοκτήτης αμέσως υπάκουσε και ο δράστης πήρε τα τιμαλφή μεγάλης αξίας οπότε και αποχώρησαν ενώ ακολούθως κάλεσε την αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας ενώ δόθηκε σήμα αναζητήσεων για τους δύο δράστες οι οποίοι είχαν γίνει καπνός.

Ιστιαία: «Ήξερα ότι η γιαγιά είχε χρήματα, γι’ αυτό αποφάσισα να τη ληστέψω» – Τι λέει ο 25χρονος Ρομά

Την άγρια δολοφονία της 80χρονης ηλικιωμένης στην Ιστιαία ομολόγησε ένας 25χρονος Ρομά, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο νεαρός, έπειτα από πολύωρη κατάθεση, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό του εγκλήματος στους αξιωματικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας.

«Την γιαγιά την γνώριζα καθώς της πουλούσα λουλούδια. Ήξερα ότι είχε χρήματα στο σπίτι, γι’ αυτό αποφάσισα να την ληστέψω. Πήγα στις επτά το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά η γιαγιά μιλούσε στο τηλέφωνο και έφυγα» κατέθεσε ο νεαρός δολοφόνος, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lawandorder.gr.

ιστιαία ληστεία γιαγιά

«Επέστρεψα μισή ώρα αργότερα. Η γιαγιά ήταν στην αυλή του σπιτιού, την χτύπησα και την έσπρωξα. Έπεσε στο έδαφος, μπήκα στο σπίτι και άρπαξα 900 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο. Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έγινε μετά» πρόσθεσε.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος, υποστήριξε, επίσης, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά πως στην προσπάθειά του να διαφύγει, την έσπρωξε στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.




 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share