Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας επιτέθηκε σε κλιμάκιο ελεγκτών με κλωτσιές και μπουνιές

Απώθησε με τη βία τους ελεγκτές

5 Νοεμβρίου 2021 22:48
Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας επιτέθηκε σε κλιμάκιο ελεγκτών με κλωτσιές και μπουνιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισοδιακός αποδείχθηκε ο έλεγχος που πήγαν να διενεργήσουν αστυνομικοί και στελέχη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε κατάστημα στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι, για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα ο 48χρονος ιδιοκτήτης απώθησε με τη βία τους ελεγκτές ενώ παράλληλα τους εξύβρισε.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δυο πτώματα σε διαμέρισμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μόλις μπήκαν στο κατάστημά του οι ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ο 48χρονος εξαγριώθηκε. Αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και άρχισε να τους βρίζει. Δευτερόλεπτα αργότερα τους έδιωξε από το μαγαζί του με σπρωξιές.

Στη συνέχεια επενέβησαν αστυνομικοί που προσήγαγαν τον 48χρονο ενώ του επεβλήθη πρόστιμο παραβίασης των μέτρων κατά του κοροναϊού αφού δεν φορούσε μάσκα.

Ακολούθως ο επικεφαλής του κλιμακίου υπέβαλε μήνυση στον καταστηματάρχη και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δυο πτώματα σε διαμέρισμα

Δυο πτώματα εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thestival.gr, ένας άνδρας από την περιοχή των Διαβατών αναζητούσε τον πατέρα του, ο οποίος είχε μέρες να επικοινωνήσει μαζί του.

Από πληροφορίες έμαθε πως ο πατέρας του φιλοξενούνταν από μία γυναίκα σε διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών της Ξηροκρήνης. Έτσι μετέβη στο σπίτι και όταν άνοιξε την πόρτα αντίκρυσε τις σορούς του πατέρα του και της γυναίκας που τον φιλοξενούσε. Σημειώνεται πως και τα δύο πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Όπως έχει προκύψει από τα πρώτα στοιχεία, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ στον χώρο βρέθηκαν χάπια και ναρκωτικές ουσίες.

Εντοπίστηκαν δυο πτώματα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις στιγμές πριν το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον 47χρονο ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share