Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Συναγερμός στο Μενίδι: Σφαίρα βρέθηκε σε προαύλιο νηπιαγωγείου

Προέρχεται από 9άρι πιστόλι

5 Νοεμβρίου 2021 21:44
Συναγερμός στο Μενίδι: Σφαίρα βρέθηκε σε προαύλιο νηπιαγωγείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε και πάλι στο Μενίδι, αφού εντοπίστηκε αδέσποτη σφαίρα, αυτή τη φορά στο προαύλιο νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πρόκειται για σφαίρα που προέρχεται από 9άρι πιστόλι και βρέθηκε στο νηπιαγωγείο πριν από περίπου δύο εβδομάδες από έναν ηλικιωμένο.

Ο άνδρας παρέδωσε τη σφαίρα στη διευθύντρια του νηπιαγωγείου και εκείνη με τη σειρά της στην Ελληνική Αστυνομία. Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, ιδιαιτέρως οι γονείς.

Θυμίζουμε πως το 2012, στο ίδιο νηπιαγωγείο, ένα κοριτσάκι 4 χρονών είχε τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα στο μάγουλο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Η σφαίρα εξετάζεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Βρέθηκε σφαίρα σε νηπιαγωγείο στα Άνω Λιόσια

Σφαίρα εντοπίστηκε μέσα σε βρεφονηπιακό σταθμό, στα Άνω Λιόσια, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία καθώς θυμίζει την περίπτωση του μικρού Μάριου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mega, στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης, εντοπίστηκε μία βολίδα σφαίρας σε κλιμακοστάσιο που οδηγεί στην κουζίνα βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ στην οδό Καλλικράτης.

Εδώ και ένα 24ωρο βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες των αστυνομικών αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό, δηλαδή κάτω από ποιες συνθήκες έπεσε η σφαίρα στον συγκεκριμένο χώρο.

Το ευτύχημα, πάντως, είναι ότι δεν τραυματίστηκε κάποιο από τα 22 παιδιά που πηγαίνουν καθημερινά στον συγκεκριμένο σταθμό ή κάποιος εκπαιδευτικός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share