Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γιαννιτσά: «Ο Θεός τον ήθελε μαζί του» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου που κατέληξε μετά το ατύχημα σε αγώνες motocross

«Ραγίζουν» καρδιές!

5 Νοεμβρίου 2021 19:02
Γιαννιτσά: «Ο Θεός τον ήθελε μαζί του» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου που κατέληξε μετά το ατύχημα σε αγώνες motocross
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιαννιτσά: Ο τραγικός πατέρας του 27χρονου Αλέξανδρου, του πρωταθλητή σε αγώνες Motocross, που ξεψύχησε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από μάχη 17 ημερών, ζει, όπως λέει, την πιο μαύρη περίοδο της ζωής του.

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο και λίγες ώρες πριν την κηδεία του γιου του, παραμένει συντετριμμένος. Τα λόγια του στην κάμερα του LIVE NEWS βγαίνουν με δυσκολία.

«Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά δυστυχώς το τραύμα ήταν πολύ μεγάλο και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει».

Τραγωδία: Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά

Από εκείνο το απόγευμα που τραυματίστηκε το παιδί του στην πίστα των Γιαννιτσών, κρεμόταν από ένα τηλέφωνο, με την ελπίδα να χτυπήσει και να ακούσει μια ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς.

«Μόνο στο πρώτο τεστ εγκεφαλικού θανάτου που του έκαναν τότε εκεί αντέδρασε και συνέχισαν τη θεραπεία, αλλά το τραύμα ήταν πολύ μεγάλο»

Με το πέρασμα των ημερών, οι ελπίδες για τον Αλέξανδρο Γεωργαντά που είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, άρχισαν να αργοσβήνουν.

«Το κεφάλι, δεν είναι όπως θα σπάσεις το χέρι και θα γίνει σε έναν μήνα».

Το πρωί, λόγια παρηγοριάς ήταν αδύνατον να βρεθούν. Κανείς από όσους τον γνώριζαν δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη.

«Ο Θεός τον ήθελε μαζί του. Η μοίρα του ήταν εκεί».

Ο νεαρός που είχε κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις στο Motocross τα τελευταία χρόνια, έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή σε μια από τις πιο αγαπημένες του πίστες, όταν μια μηχανή που οδηγούσε 16χρονος έφυγε από την πορεία της και κατέληξε στα πιτς, όπου βρισκόταν και ο ίδιος.

Ο δεύτερος τραυματίας, ο 16χρονος που στεκόταν δίπλα στον Αλέξανδρο Γεωργαντά, δίνει τη δική του μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τα νέα που μεταφέρει για εκείνον ο πατέρας του, είναι ευχάριστα.

«Επανήλθε 100%. Πριν 2 μέρες πήγε η γυναίκα μου και ήταν τόσο καλά που της είπε ‘πότε θα φύγουμε’».

Τα δύο παιδιά μετά τον τραυματισμό τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί στη Θεσσαλονίκη όπου διασωληνώθηκαν.

Για τον Αλέξανδρο Γεωργαντά η μάχη πολύ γρήγορα αποδείχθηκε άνιση.

Το απόγευμα της Παρασκευής, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος που έμαθε και συγκλονίστηκε από την τραγική είδηση, συνόδευσε τον Αλέξανδρο Γεωργαντά στην τελευταία του κατοικία.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share