Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Απίστευτο σκηνικό στη Ξάνθη: Ξήλωσαν κάμερα και καταγραφικό και άδειασαν σούπερ μάρκετ

Σε βάρος των δύο Ελλήνων σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης

4 Νοεμβρίου 2021 14:25
Απίστευτο σκηνικό στη Ξάνθη: Ξήλωσαν κάμερα και καταγραφικό και άδειασαν σούπερ μάρκετ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήραν τα μέτρα τους για να μην καταγραφεί η εικόνα τους, αλλά άφησαν τα... αποτυπώματά τους οι «ποντικοί» που διέρρηξαν την αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ σε οικισμό της Ξάνθης και άρπαξαν πλήθος προϊόντων κάθε είδους, τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Οκτωβρίου!

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν 29 οχήματα μέσα σε ένα βράδυ

σουπερ-μάρκετ-1

Οι δράστες ξήλωσαν την κάμερα κλειστού κυκλώματος του καταστήματος και παραβίασαν το καταγραφικό μηχάνημα προκαλώντας του φθορές ώστε να μην είναι αξιοποιήσιμο το υλικό που είχε καταγράψει και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους ένα μικρό χρηματικό ποσό, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και πλήθος τρόφιμα, ποτά, αναψυκτικά, προϊόντα καθαρισμού, ακόμη και καλλυντικά !


Ωστόσο προδόθηκαν από τα ίχνη που άφησαν και ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Αβδήρων, οι οποίοι βρήκαν στα σπίτια τους μέρος των κλεμμένων προϊόντων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην επιχείρηση. Σε βάρος των δύο Ελλήνων σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share