Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επεισόδια στο Μοναστηράκι: Οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας

3 Νοεμβρίου 2021 22:55
Επεισόδια στο Μοναστηράκι: Οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρά επεισόδια είχαμε πριν από ελάχιστη ώρα στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, 250 οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε αστυνομικούς καθώς επιχείρησαν να φτάσουν σε ξενοδοχεία στην περιοχής της Ομόνοιας όπου έχουν καταλύσει οπαδοί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν συγκεντρωμένοι σε χώρο κοντά στο Μοναστηράκι και ενώ τα πράγματα δεν έδειχναν να εκτραχύνονται, κάποια στιγμή άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και πέτρες προς τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός για περίπου ένα δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια, οι δυνάμεις της Αστυνομίας περιόρισαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην πλατεία Μοναστηρακίου, για την αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων.

Νωρίτερα, είχαν εμφανιστεί οπαδοί της Άιντραχτ στο Σύνταγμα και οι αστυνομικές δυνάμεις τους καλούσαν να πάνε στα ξενοδοχεία τους για να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

Επεισόδια στο Μοναστηράκι

Οι οπαδοί των δυο ομάδων έχουν «βεντέτα» από τον αγώνα της Φρανκφούρτης όταν φίλοι του Ολυμπιακού είχαν δεχθεί επίθεση από τους Γερμανούς. Στην Αθήνα υπολογίζεται ότι βρίσκονται περίπου 400 οπαδοί της Άιντραχτ για τον αγώνα της Πέμπτης.

Ενώ, νέα επεισόδια με Ρομά είχαμε πριν λίγες ημέρες στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα Ρομά προκάλεσε επεισόδια στην περιφερειακή του Αιγάλεω, διαμαρτυρόμενη για τον θάνατο του 20χρονου ομοεθνή τους, στη φονική καταδίωξη από αστυνομικούς στο Πέραμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share