Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δυο πτώματα σε διαμέρισμα

Τι δείχνουν τα πρώτα στοοιχεία

3 Νοεμβρίου 2021 22:17
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δυο πτώματα σε διαμέρισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυο πτώματα εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thestival.gr, ένας άνδρας από την περιοχή των Διαβατών αναζητούσε τον πατέρα του, ο οποίος είχε μέρες να επικοινωνήσει μαζί του.

Από πληροφορίες έμαθε πως ο πατέρας του φιλοξενούνταν από μία γυναίκα σε διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών της Ξηροκρήνης. Έτσι μετέβη στο σπίτι και όταν άνοιξε την πόρτα αντίκρυσε τις σορούς του πατέρα του και της γυναίκας που τον φιλοξενούσε. Σημειώνεται πως και τα δύο πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Όπως έχει προκύψει από τα πρώτα στοιχεία, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ στον χώρο βρέθηκαν χάπια και ναρκωτικές ουσίες.

Εντοπίστηκαν δυο πτώματα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις στιγμές πριν το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον 47χρονο ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκε πτώμα 27χρονου σε ρέμα στο Ωραιόκαστρο

Νεκρός βρέθηκε 27χρόνος άνδρας, ο οποίος αγνοούνταν από την άνοιξη στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το GRTimes, το άψυχο σώμα του άτυχου νεαρού άνδρα βρέθηκε σε ρέμα σε δασική περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Βρέθηκε πτώμα 27χρονου στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, με βάση τα ως τώρα δεδομένα οι αρχές δεν μιλούν για εγκληματική ενέργεια. Ενώ, αναγνωρίστηκε το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share