Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καστοριά: Σοκ με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών-Μετέφεραν 43 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν ένας 33χρονος αλλοδαπός και ένας 28χρονος ομοεθνής του

3 Νοεμβρίου 2021 10:26
Καστοριά: Σοκ με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών-Μετέφεραν 43 κιλά κάνναβης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη μια απόπειρα εισαγωγής μεγάλου φορτίου ναρκωτικών από περιοχή της Καστοριάς απέτυχε χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας που είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά. Η υπόθεση μας θύμισε τον 73χρονο που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης πάλι στη Καστοριά.

Στο πλαίσιο επιχείρησης, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 33χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτη έναν 28χρονο ομοεθνή του, το οποίο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε, οι επιβάτες μετέφεραν δυο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 41 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 43 κιλών και 100 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθησαν.

κάνναβη-1


Το Ι.Χ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως και δυο κινητά και τρεις κάρτες SIM που είχαν πάνω τους οι αλλοδαποί, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη χώρα σε βαθμός κακουργήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share