Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βρέφος με κορωνοϊό σε σοβαρή κατάσταση - Νοσεί ολόκληρη η οικογένεια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ανεμβολίαστη

2 Νοεμβρίου 2021 22:03
Θεσσαλονίκη: Βρέφος με κορωνοϊό σε σοβαρή κατάσταση - Νοσεί ολόκληρη η οικογένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βρέφος μόλις 2,5 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Το μωρό αρχικά νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, ωστόσο, λόγω της κατάστασης της υγείας του χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση για τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Στο ίδιο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, νοσηλεύεται και η μητέρα του, η οποία νοσεί επίσης από κορωνοϊό.

Θρήνος στη Λάρισα: Πέθανε βρέφος επτά ημερών

Θετικοί έχουν διαγνωστεί και ο πατέρας της οικογένειας με τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά, αλλά βρίσκονται στο σπίτι. Πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν ότι όλοι είναι ανεμβολίαστοι.

Το παιδάκι προς το παρόν δεν έχει διασωληνωθεί, αλλά η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, καθώς παρουσιάζει σοβαρή πνευμονία και βρογχιολίτιδα.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένα κοριτσάκι ηλικίας έξι ετών έπεσε από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας σε περιοχή του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το thessnews.gr, στη μία το μεσημέρι, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, το παιδάκι βρέθηκε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, παρά μόνο ότι βρίσκεται εν ζωή.

 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε εσπευσμένα το 6χρονο κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Παράλληλα, θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη το τραγικό δυστύχημα με θύμα την 40χρονη ποδηλάτισσα Δήμητρα Ιορδανίδου, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατό της, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε μέρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share