Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης στο Μοσχάτο: «Με κατήγγειλε λόγω σίριαλ που έβλεπε» - Η ποινή που επιβλήθηκε στον καθηγητή

Υποστήριξε ότι το κορίτσι τον κατήγγειλε επειδή «έβλεπε Άγριες Μέλισσες»

2 Νοεμβρίου 2021 20:16
Σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης στο Μοσχάτο: «Με κατήγγειλε λόγω σίριαλ που έβλεπε» - Η ποινή που επιβλήθηκε στον καθηγητή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινή φυλάκισης 20 μηνών, με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε στον 45χρονο καθηγητή που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια σε γυμνάσιο του Μοσχάτου.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ωστόσο, σύμφωνα με το dikastiko.gr, του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

«Προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος έκανε χειρονομίες και προτάσεις που ανάγονται στη γενετήσια σφαίρα και πρόσβαλε την τιμή της μαθήτριας» ανέφερε η εισαγγελέας, ζητώντας την καταδίκη του καθηγητή.

Μοσχάτο: «Με παρεξήγησαν, δεν έκανα τίποτα κακό», λέει ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης μαθήτριας

Ο 45χρονος κατά την απολογία του υποστήριξε πως είναι αθώος και είπε ότι «το περιστατικό αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ».

Όταν ρωτήθηκε γιατί η ανήλικη προέβη σε καταγγελία, απάντησε: «Δεν γνωρίζω. Μάλλον λόγω του σίριαλ Άγριες Μέλισσες (σ.σ. η 12χρονη αναφέρει στην κατάθεση της ότι έχει δει τη σειρά), έχω ακούσει ότι εκεί συμβαίνουν πράγματα ανάρμοστα».

Έπειτα ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πρόεδρος: Έχει αναφερθεί ένα περιστατικό με την μπλούζα μίας μαθήτριας γ' γυμνασίου η οποία της έπεσε μέσα στην τάξη και μία φράση που είπατε «μας φούντωσες».

Κατηγορούμενος: Το είπα για να την επαναφέρω στην τάξη, το είπα σαν καυστικό χιούμορ. Το έκανε στα πλαίσια της ωραιοπάθειας.

Πρόεδρος: Εγώ θα έλεγα «μας φούντωσες» μόνο εάν είχα ερωτικό ενδιαφέρον. Επίσης έχει αναφερθεί ότι αφήνατε ανοιχτή την πόρτα της τουαλέτας.

Κατηγορούμενος: Ήταν στενή η τουαλέτα, γι' αυτό δεν έκλεινα πόρτα, ήταν ένα επί ένα.

Πρόεδρος: Για ποιο λόγο να συμβεί όλο αυτό; Γιατί να πει η μαθήτρια κάτι που δεν έγινε;

Κατηγορούμενος: Δεν γνωρίζω. Μάλλον λόγω του σίριαλ Άγριες Μέλισσες (σ.σ. η 12χρονη αναφέρει στην κατάθεση της ότι το έχει δει τη σειρά), έχω ακούσει ότι εκεί συμβαίνουν πράγματα ανάρμοστα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share