Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σέρρες: Μαχαίρωσε την 37χρονη σύντροφό του με μαχαίρι 22 εκατοστών

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη

2 Νοεμβρίου 2021 14:31
Σέρρες: Μαχαίρωσε την 37χρονη σύντροφό του με μαχαίρι 22 εκατοστών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη ενός 28χρονου, ο οποίος μαχαίρωσε τη σύντροφό του, προχώρησαν το πρωί της Τρίτης αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη σήμερα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας 28χρονος άνδρας, καθώς νωρίτερα είχε τραυματίσει στο χέρι με μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών την 37χρονη σύντροφο του στο σπίτι που διαμένουν, στην πόλη των Σερρών. Ωστόσο αστυνομικός της ΔΙΑΣ πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε πεζή!

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thesstoday.gr, είχε προηγηθεί λεκτικός διαπληκτισμός, με τον 28χρονο να επιτίθεται στη σύντροφό του με το αιχμηρό αντικείμενο.

Το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και περί όπλων, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Σέρρες: Μαχαίρωσε την 37χρονη σύντροφό του με μαχαίρι 22 εκατοστών

Θρίλερ στα Γιαννιτσά: Σύλληψη 62χρονου που κατέβηκε από το διαμέρισμά του με μαχαίρια για να διώξει παιδιά από πάρκο

Στο αυτόφωρο για παράνομη κατοχή αιχμηρού αντικειμένου οδηγήθηκε ένας 62χρονος, ο οποίος κατέβηκε από το διαμέρισμά του με δύο μαχαίρια, για να διώξει παιδιά από πάρκο στα Γιαννιτσά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το logospellas, το περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκο Αγίας Αικατερίνης στα Γιαννιτσά, με το τοπικό μέσο να αναφέρει ότι αγανάκτησε από τη φασαρία που έκαναν παιδιά.

Ο 62χρονος κατέβηκε από το διαμέρισμα του, με δύο μαχαίρια στα χέρια και φώναξε στις παρέες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο να φύγουν. Αστυνομικοί στη συνέχεια, έφτασαν στο σημείο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κρατείται. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι 16χρονη στα Γιαννιτσά έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share