Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας

Σε εξέλιξη επιχείρηση για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

2 Νοεμβρίου 2021 13:57
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένα κοριτσάκι ηλικίας έξι ετών έπεσε από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας σε περιοχή του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το thessnews.gr, στη μία το μεσημέρι, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, το παιδάκι βρέθηκε στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, παρά μόνο ότι βρίσκεται εν ζωή.

 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε εσπευσμένα το 6χρονο κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Παράλληλα, θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη το τραγικό δυστύχημα με θύμα την 40χρονη ποδηλάτισσα Δήμητρα Ιορδανίδου, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατό της, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε μέρα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με νεκρό 47χρονο διανομέα: Η τραγική ειρωνεία με την 16χρονη κόρη του - Συγκλονίζει ο πατέρας του

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου, με θύμα έναν 47χρονο ντελιβερά, πατέρα 2 παιδιών. Ο 47χρονος σκοτώθηκε όταν ένας 21χρονος αλλοδαπός τον εμβόλισε με το αυτοκίνητο του αφού προηγουμένως είχε παραβιάσει τρία κόκκινα φανάρια.

Τροχαίο με θύμα ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη: Η τραγική ειρωνεία

Τραγική ειρωνεία ότι λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα, η 16χρονη κόρη του ντελιβερά πέρασε από το σημείο. Είδε τη διαλυμένη μηχανή του πατέρα της και μόλις έφθασε στο σπίτι είπε ενστικτωδώς στη μητέρα της ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Ο 47χρονος διανομέας προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου, έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε όμως. Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος αλλοδαπός. Χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου.

Στη συνέχεια ο 21χρονος προσπάθησε να διαφύγει στα στενά της περιοχής. Όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση ένα κομμάτι της μηχανής προξένησε ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στη Λεωφόρο.

Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, ο 47χρονος κατά τη διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκλονιστική μαρτυρία

«Το κατάστημα είναι στα 100 μέτρα από τη διασταύρωση. Άκουσα έναν τρομακτικό θόρυβο και πήγα να δω τι γίνεται. Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη στο δρόμο, το παλικάρι στο πεζοδρόμιο, το αυτοκίνητο κάθετα στην Ανθέων να βγάζει καπνούς.

Ο οδηγός είχε φύγει, ο κόσμος φώναζε, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο. Έμαθα ότι ο οδηγός πήγε να βρει το θείο του να παρουσιαστεί ως οδηγός γιατί δεν είχε ο ίδιος δίπλωμα. Ο κόσμος τον έψαχνε να τον βρει», είπε ο κ. Ντίνος Ανθουλάκης, επιχειρηματίας και αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού μιλώντας στο Mega.

Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού

Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο πατέρας του θύματος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε... ακαριαίος θάνατος!» είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share