Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της (Video)

«Ήρθα για να στηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της»

2 Νοεμβρίου 2021 10:51
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της στην εβδομάδα μόδας.

Η Ιωάννα βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου για να στηρίξει, όπως είπε, την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της. «Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι δική μου τιμή που με κάλεσε ο Τάσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της, την Τερέζα. Νιώθω άνετα, ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση και να μπορέσω να βρεθώ εδώ. Οπότε, αυτό το πετύχαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένη» είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Η Αννίτα είναι στο πλάι μου από την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό ήρθα κι εγώ σήμερα εδώ, για να την υποστηρίξω. Και οι δύο αυτές γυναίκες είναι πανέμορφοι άνθρωποι, το οποίο είναι το σημαντικό για μένα» τόνισε.

Αννίτα Ναθαναήλ: Ήταν η πρώτη φορά που μου είπε «νιώθω όμορφη όπως παλιά»

Η Αννίτα Ναθαναήλ είπε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η Ιωάννα έβαλε ένα πολύ ωραίο ρούχο και μια περούκα κι ένιωσε για πρώτη φορά φυσιολογική. Ήταν η πρώτη φορά που μου είπε “νιώθω όμορφη όπως παλιά”. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο η Ιωάννα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share