Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φορτηγό παρέσυρε ανήλικη ποδηλάτισσα στη Θεσσαλονίκη - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση (Video)

H εικόνα του ποδηλάτου να είναι χωμένο κάτω από τις ρόδες του οχήματος είναι σοκαριστική

2 Νοεμβρίου 2021 08:46
Φορτηγό παρέσυρε ανήλικη ποδηλάτισσα στη Θεσσαλονίκη - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα ένα φορτηγάκι παρέσυρε ποδηλάτισσα, με την εικόνα του ποδηλάτου να είναι χωμένο κάτω από τις ρόδες του οχήματος να είναι σοκαριστική. Παράλληλα, ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως τη δημοσιότητας με αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε παρκαρισμένα οχήματα στη Πατησίων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αναστασίας Αργυριάδου για το OPEN η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να είναι κρίσιμη.

«Όταν έφτασα εδώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη κάτω από το φορτηγό, μέσα στα αίματα. ΉΤαν ολόκληρη κάτω από το φορτηγό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο OPEN. «Ο οδηγός δεν την είδε καθόλου λόγω βροχής. Δεν είχε κίνηση ούτε είχε ταχύτητα», τόνισε.

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη - Σοκάρουν οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας

Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα δόθηκε στο φως της δημοσιότητας.

Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα. Σημειώνεται ότι σε βάρος του 21χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, οι συνάδελφοί του διανομείς πραγματοποίησαν στις 9 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ στις 11:00 μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων για τον ίδιο λόγο έκαναν μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share