Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η ΙΚΕΑ πήρε θέση για τον Τάσο Ξιαρχό

Επική ανάρτηση!

1 Νοεμβρίου 2021 23:59
Η ΙΚΕΑ πήρε θέση για τον Τάσο Ξιαρχό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΙΚΕΑ πήρε... ξεκάθαρη θέση όσον αφορά το σάλο μετά τα σχόλια του Τάσου Ξιαρχό για την εμφάνιση μίας κοπέλας και τις ρίγες.

Με μία ανάρτηση στα social media, αλλά και το λιτό (γεμάτο νόημα...) «Σήμερα #φοράμε_ρίγες», η ΙΚΕΑ έδειξε την υποστήριξη της στην κοπέλα, στέλνοντας μήνυμα κατά του body shaming, λίγες ώρες μετά τον σάλο από το βίντεο που ανήρτησε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό.

Η χαρακτηριστική δημοσίευση:

Σήμερα #φοράμε_ρίγες

Posted by IKEA on Monday, November 1, 2021

Τάσος Ξιαρχό: Στο Ιπποκράτειο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο έχει μεταφερθεί ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και το θρίλερ που ακολούθησε για τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στην αστυνομία μετά από την πληροφορία ότι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες μετά από χυδαία σχόλια για τα κιλά κοπέλας, απειλούσε να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του.

Τάσος Ξιαρχό: Σάλος στο Twitter μετά τα απαράδεκτα σχόλια του για την εμφάνιση κοπέλας (vid)

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες και ενώ η οικογένειά του προσπαθούσε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει μαζί του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Νωρίτερα, είχε δώσει σημάδια ζωής με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, στο οποίο καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλα. Ωστόσο, έδειξε για ακόμα μια φορά αμετανόητος, αφού επιτέθηκε στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «χοντρή παρουσιάστρια».

Προσβλητικά σχόλια

Ο Τάσος Ξιαρχό το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο κορόιδευε μία κοπέλα που καθόταν ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, για το ρούχο που φορούσε και μάλιστα έδειξε και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του.

Οι followers του αμέσως τον αποδοκίμασαν ενώ το όνομά του έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Τάσος Ξιαρχό: Η Nescafe σταματάει την συνεργασία με τον χορογράφο μετά το σάλο

Μεγάλο σάλο που προκάλεσε ο Τάσος Ξιαρχό με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στο οποίο χλεύαζε μια νεαρή κοπέλα για τη ριγέ μπλούζα που φορούσε και ο χορογράφος θεώρησε πως δεν της ταιριάζει εξαιτίας του βάρους της.

Η εταιρεία Nescafe αποφάσισε μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν να βάλει τέλος στην συνεργασία της με τον Τάσο Ξιαρχό.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού στο twitter, η εταιρεία Nescafe έγραψε: «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ® στηρίζονται στο σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ® Dolce Gusto® δε θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία» γνωστοποιώντας τη λήξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share