Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Το δυνατό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας

Η ζωή συνεχίζεται!

1 Νοεμβρίου 2021 22:50
Επίθεση με βιτριόλι: Το δυνατό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας, στο Ζάππειο, ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το οποίο επέβαλε στην Έφη Κακαράντζουλα, που της επιτέθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας από την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου.

Η Ιωάννα, που μετά την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε ικανοποιημένη και αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της χωρίς να εγκαταλείψει όμως τα όνειρά της και τη δίψα της για ζωή, φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της.

Επίθεση με βιτριόλι – Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας να είναι οι κόρες μου»

Επίθεση με βιτριόλι – Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας να είναι οι κόρες μου»

Επίθεση με βιτριόλι: Την Αννίτα Ναθανάηλ συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, όπου μίλησε τόσο για την ψυχολογία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όσο και για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο γυναίκες.

«“Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που η Ιωάννα νιώθει άσχημα προς την κατηγορούμενη. Υπάρχουν τα ξεσπάσματα, υπάρχουν κρίσεις. Έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά η Ιωάννα για να βρίσκεται εδώ σήμερα, να στέκεται ψύχραιμη και να κάνει focus στην ανάρρωσή της. Έχει κάνει πολλή δουλειά και ο ψυχίατρός της. Δεν είναι τυχαίο. Πρέπει όμως να προχωρήσει μπροστά.

Η μητέρα της την ξαναγέννησε δεύτερη φορά. Αυτό που έκανε ήταν συγκλονιστικό. Το έκανε με το ένστικτό της και την αγάπη της. Εγώ μπήκα πολύ σιγά στη ζωή της. Δεν ήθελα ούτε να την πιέσω ούτε να μου πει στοιχεία για το συμβάν. Αυτό έγινε σε ένα διάστημα περίπου δυο μηνών.

Μέσα από αυτή την ιστορία συνειδητοποιώ και εγώ άλλα πράγματα γιατί έχω παιδιά μεγάλα πλέον. Έχω δυο κορίτσια 17 και 19 ετών και ταυτίζω τα παιδιά μου με την ιστορία της Ιωάννας. Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας να είναι τα παιδιά μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share