Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μονή Πετράκη: «Θα πεθάνω με το ράσο»! Συγγνώμη ζητά ο καθαιρεμένος ιερέας που έριξε το βιτριόλι - Τι είπε για τον δολοφόνο της Καρολάιν (Video)

«Ζητώ συγγνώμη και φιλώ το χέρι τους...»

1 Νοεμβρίου 2021 15:53
Μονή Πετράκη: «Θα πεθάνω με το ράσο»! Συγγνώμη ζητά ο καθαιρεμένος ιερέας που έριξε το βιτριόλι - Τι είπε για τον δολοφόνο της Καρολάιν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετανιωμένος για την πράξη του δηλώνει ο ιερέας από την Ημαθία, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την επίθεση με βιτριόλι στους επτά Μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου που συνεδρίαζε στη Μονή Πετράκη τον Ιούνιο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο ιερέας αποκαλύπτει ότι εμπνεύστηκε την επίθεση από το περιστατικό της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ο ίδιος είπε ότι έχει στείλει επιστολές μετάνοιας στις οποίες παρακαλεί να τον συγχωρέσουν “σαν τον άσωτο υιό”.

«Ζητώ συγγνώμη και φιλώ το χέρι τους. Δεν ήθελα να προκαλέσω σε κανέναν κακό. Έχω μετανιώσει για την πράξη», δηλώνει ο ιερέας. «Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω ή να βλάψω κανέναν» δηλώνει, τονίζοντας ότι αρχικά είχε πάρει το καυστικό υγρό για τον εαυτό του. Όπως είπε “χωρίς το ράσο δεν έχω λόγο να ζω. Θα πεθάνω με το ράσο”.

Αναφερόμενος στην συνάντηση του με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη φυλακή είπε ότι τον είδε μια φορά. ”Ανταλάξαμε μια καλησπέρα, χωρίς να ρωτήσει κάτι ο ένας τον άλλο. Δεν έκανα καμία εξομολόγηση, nόπως γράφτηκε” συμπλήρωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share