Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προπονητής χαστουκίζει και πιάνει από τον λαιμό 13χρονη αθλήτρια - «Όλοι δίνουμε ένα χαστούκι στο παιδί μας» λέει η μητέρα! (Video)

Σάλος μετά το περιστατικό - Τι λέει ο προπονητής

1 Νοεμβρίου 2021 14:10
Προπονητής χαστουκίζει και πιάνει από τον λαιμό 13χρονη αθλήτρια - «Όλοι δίνουμε ένα χαστούκι στο παιδί μας» λέει η μητέρα!  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδοι έμειναν όλοι όσοι παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση έναν προπονητή να χαστουκίζει και να πιάνει από τον λαιμό την 13χρονη αθλήτρια του επιπλήττοντας την με αυτόν τον τρόπο επειδή νίκησε οριακά στον αγώνα tae kwon do. Ενώ, αποτροπιασμό προκαλεί τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην κολύμβηση, με πρωταγωνιστή ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” προβλήθηκε το βίντεο ντοκουμέντο που προκάλεσε σοκ σε όσους το παρακολουθούσαν διαδικτυακά καθώς η είσοδος επιτρεπόταν μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες αθλητές ενώ δεν μπορούσαν να το παρακολουθήσουν επιτόπου οι γονείς. Τα αρνητικά σχόλια μάλιστα έπεφταν βροχή.

Μητέρα 13χρονης αθλήτριας: «Όλοι δίνουμε ένα χαστούκι στο παιδί μας»

Σοκ όμως προκάλεσαν οι δηλώσεις της μητέρας του 13χρονου κοριτσιού η οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τη στάση του προπονητή. Όπως είπε “αυτό έγινε μια φορά, ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι σαν πατέρας για τις δύο της κόρες.” Επισήμανε μάλιστα ότι πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια.

Τι λέει ο προπονητής που χαστούκισε την 13χρονη αθλήτρια

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο προπονητής ο οποίος προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό: “Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες μπορεί να έδειξα λίγο παραπάνω μπρουτάλ, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχω μιλήσει με τους γονείς και έχω πάρει το “πράσινο φως” από αυτούς. Η γονέας μου έχει πει αν χρειαστεί να ρίξω καμία “μπατσούλα” παραπάνω να το κάνω! Έχω κάνει τα πάντα για να τις τραβήξω από παλιοπαρέες” είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής ο οποίος είπε ότι έχει αναλάβει το ρόλο του πατέρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share