Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Νίκος Υποφάντης για τη Φώφη Γεννηματά: «Έπαιρνε δωράκια και τα μοίραζε σε κάθε παιδάκι στο νοσοκομείο»

Αποκάλυψη για τη Φώφη Γεννηματά

31 Οκτωβρίου 2021 20:03
Συγκινεί ο Νίκος Υποφάντης για τη Φώφη Γεννηματά: «Έπαιρνε δωράκια και τα μοίραζε σε κάθε παιδάκι στο νοσοκομείο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης μίλησε για την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, την οποία είχε γνωρίσει στο αντικαρκινικό νοσοκομείο όταν ο γιος του έδωσε τη δική του μάχη με νεοπλασματική ασθένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Υποφάντης αποκάλυψε στην εκπομπή Όλα Γκουντ πως « Ήμασταν στο τμήμα αιματολογίας, ογκολογίας. Ένα παιδί τρεισήμισι χρονών αφήνει το οικογενειακό περιβάλλον με πόνους στην κοιλιά και βρίσκεται να παλεύει με νεοπλασματική ασθένεια. Στην αρχή όταν οι γονείς το ακούν, φεύγει η γη κάτω από τα πόδια. Πατάς και δεν ξέρεις που είναι το επόμενο βήμα. Απομονώνονται οι ήχοι. Δεν υπάρχει ότι γίνεται στο περιβάλλον δίπλα σου. Μπαίνεις μέσα και θέλεις να ακούσεις μόνο τους γιατρούς.

«Η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά ερχόταν στα τμήματα αυτά με δωράκια. Έμπαινε, τα έδινε στα παιδιά. Σηκώνεται, αγκαλιάζει την εγκυμονούσα στο τρίτο παιδί σύζυγο μου και μας λέει το εξής. «Ξέρω τι περνάτε. Εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς που έχει και ο γιος σας σε άλλο σημείο, το παλεύω και είμαι εδώ γερή». Μας παίρνει μια αγκαλιά και είναι εκείνη την ώρα ένα στήριγμα για τους γονείς που περνούν ότι περνούν».

«Πέραν της πολιτικής που δεν την εξετάζουμε… Το ανθρώπινο κομμάτι μόνο βλέπουμε. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο! Έπαιρνε δωράκια χωρίς να έχει κάμερες και τα μοίραζε χεράκι χεράκι σε κάθε παιδί» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share