Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο: Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας (vid)

Όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης

31 Οκτωβρίου 2021 19:20
Επίθεση στον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο: Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Καλαμπάκα, όπου ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης δίνει τη δική του εκδοχή. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, πράγματι μία παρέα πνευμονολόγων μετέβη στην ταβέρνα του για φαγητό.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας το τραπέζι είχε κλείσει μία φαρμακευτική εταιρεία, η οποία και είχε διαβεβαιώσει ότι άπαντες ήταν εμβολιασμένοι, γι’ αυτό και δεν ελέγχθηκαν τα πιστοποιητικά τους. Μάλιστα σημειώνει ότι όταν τελείωσαν το φαγητό τους, “συμβούλευσαν” τον ιδιοκτήτη να είναι πιο επιμελής στους ελέγχους.

Κουβέντα στην κουβέντα και αφού ζητήθηκε από μέρος του προσωπικού να φύγουν, τότε στην έξοδο του καταστήματος έγινε μία φασαρία μεταξύ του κ. Βασιλακόπουλου και του ιδιοκτήτη του καταστήματος, σύμφωνα με την εκδοχή του τελευταίου. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που μετέβη στον χώρο και έκανε ελέγχους στους θαμώνες του εστιατορίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν όλοι εμβολιασμένοι.

Σε νέες δηλώσεις του, ο καθηγητής πνευμονολογίας τόνισε ότι “δεν έχω καμία διάθεση να εκδικηθώ ή να τιμωρήσω τον οποιονδήποτε, δεν πρόκειται να υποβάλω μήνυση στους ανθρώπους που έκαναν όσα έκαναν εναντίον μου, ο στόχος της δημόσιας παρέμβασής μου δεν είναι να δικαιωθώ, τιμωρώντας τον μαγαζάτορα και αυτούς που μου επιτέθηκαν, είναι να ευαισθητοποιήσω την ελληνική κοινωνία ότι πρέπει όλοι να λειτουργήσουμε με ηρεμία και να ακολουθήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα”.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share