Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κώστας Καραμανλής: Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στην Λάρισα αποκαλύπτει τι είχε το μενού στο δείπνο

Τι έφαγαν;

31 Οκτωβρίου 2021 14:25
Κώστας Καραμανλής: Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στην Λάρισα αποκαλύπτει τι είχε το μενού στο δείπνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα Αμπελάκια, στην Λάρισα, ήταν προσκεκλημένος του δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη, την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη.

Με εκλεκτή παρέα ο Κώστας Καραμανλής δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής που φημίζεται για τα σπέσιαλ παϊδάκια στα κάρβουνα με την ιδιοκτήτριά της, Στέλλα Κωσταρέλου, που είχε τη χαρά να περιποιηθούν στο μαγαζί της τον πρώην πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, να μιλά στο ραδιόφωνο της TRT και την εκπομπή “Δεν έχουν το Θεό τους” των Βαγγέλη Βουλάγκα – Νίκου Χαϊδά, δίνοντας όλο το παρασκήνιο για το τραπέζωμα στον Κώστα Καραμανλή.

Καραμανλής Λάρισα

Δεν ήξεραν ότι θα έρθει ο Κώστας Καραμανλής

Δύο μέρες πριν έγινε η κράτηση από το δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη χωρίς να πει το όνομα του καλεσμένου του, αλλά με την επισήμανση ότι θα έρθει στην ταβέρνα «υψηλός προσκεκλημένος».

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη ήταν, όπως είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «ιδιαιτέρως ευγενικοί και απλοί άνθρωποι, ήρθαν χαμογελαστοί και ντυμένοι casual».

Στην παρέα, εκτός από το ζεύγος Καραμανλή και τον δήμαρχο Τεμπών, ήταν συνολικά δώδεκα άτομα και το τραπέζι γέμισε σύμφωνα με το tinealarissa.gr με 6 κιλά παϊδάκια, αρνίσια και πρόβεια, μια σούβλα κοκορέτσι, διαφόρων ειδών ορεκτικά και σαλάτες ενώ στο τέλος για επιδόρπιο έφαγαν παραδοσιακή, Αμπελακιώτικη γαλατόπιτα.

Όσο για το ποιος πλήρωσε το λογαριασμό; Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών της εκπομπής, η κ. Κωσταρέλου ήταν «σφίγγα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share