Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Σοκάρει η γυναίκα που κρεμάστηκε από το καπό του αυτοκινήτου ληστών

Γαντζώθηκε κυριολεκτικά στο αμάξι

31 Οκτωβρίου 2021 13:44
Μενίδι: Σοκάρει η γυναίκα που κρεμάστηκε από το καπό του αυτοκινήτου ληστών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μενίδι: Η γυναίκα που «γαντζώθηκε» στο καπό του αυτοκινήτου των δραστών που την εμβόλισαν για τη ληστέψουν μίλησε στο STAR.

«Πήγαινα στη δουλειά μου και ξαφνικά στον δρόμο μου, ήρθε κοντά μου ένα αυτοκίνητο και με εμβόλισε. Κατέβηκα να δω τι έγινε. Και έτσι ξαφνικά, εκτός του ότι με τράκαραν, βρέθηκα να κινδυνεύω και η ίδια» είπε και πρόσθεσε: «όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είπα στον εαυτό μου φτάνει, δεν θα υποκύψω. Ήταν όλα θέμα αντίδρασης. Δεν σκέφτηκα τις συνέπειες. Μπορεί να μην ξαναέβλεπα το φως της ημέρας. Όμως εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Η γυναίκα τόνισε ότι οι δράστες «ήταν Ρομά 1000% και φαίνονταν να είναι επαγγελματίες, ότι αυτό που έκαναν ήταν καθημερινότητά τους».

Φρίκη στο Μενίδι: Άνδρες μέθυσαν και βίασαν δύο ανήλικες κοπέλες - Σε τι κατάσταση βρίσκονται

Θρίλερ στο Μενίδι: Συναγερμός σήμανε στο Μενίδι όπου δύο άνδρες φέρεται να μέθυσαν αρκετά όπου και βίασαν δύο ανήλικες κοπέλες που είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι στον Πύργο ένας άνδρας κατηγορείται για απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 9χρονου κοριτσιού.

Θρίλερ έγινε στο Μενίδι.

Θρίλερ στο Μενίδι: Το χρονικό του περιστατικού

Την απόλυτη φρίκη έζησαν δυο μικρά κορίτσια στο Μενίδι. Έπεσαν θύματα βιασμού από δυο νεαρούς, δυο αδέρφια ηλικίας 19 και 24 ετών, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και ο ένας έχει προφυλακιστεί ήδη.

Όλα έγιναν στις 3 Μαρτίου στην πλατεία Μενιδίου και φαίνεται πως τα δυο κορίτσια, 15 και 16 ετών που είναι ξαδέρφες, γνώριζαν τους δυο νεαρούς Έλληνες. Ο 19χρονος και ο 24χρονος τις προσέγγισαν, τους πρόσφεραν ποτό και αφού κατάφεραν να τις μεθύσουν, τις πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να κάνουν πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες βίασαν το ένα κορίτσι και ασέλγησαν στο άλλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ένας από τα αδέρφια βίασε το 15χρονο κορίτσι στο μπάνιο του δωματίου, ενώ αδερφός του ασέλγησε στη 16χρονη.

Όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τα κορίτσια αποκάλυψαν τα πάντα στους γονείς τους, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και μετέφεραν τα θύματα στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί, διαπιστώθηκε πως τα κορίτσια είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, με τη 15χρονη να φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Στο Μενίδι έγινε ένας βιασμός.

Παρά την κακή κατάστασή τους, τα κορίτσια μπόρεσαν να περιγράψουν στους αξιωματικούς του τμήματος Ανηλίκων τους δράστες. Έτσι εντοπίστηκαν άμεσα και τους πέρασαν χειροπέδες. Πρόκειται για δυο αδέρφια 19 και 24 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται κι ένα τρίτο άτομο.

Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι… παλιός γνώριμος των αρχών, αφού στο παρελθόν είχε εμπλακεί και ληστείες και ήταν έξω με όρους, μεταξύ των οποίων να παρουσιάζεται στο τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα. Ο 24χρονος που συνελήφθη προφυλακίστηκε, ενώ ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share