Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Βελεστίνο: Τον βρήκαν νεκρό μέσα σε τουαλέτα καφετέριας!

Απίστευτο περιστατικό!

31 Οκτωβρίου 2021 12:48
Τραγωδία στο Βελεστίνο: Τον βρήκαν νεκρό μέσα σε τουαλέτα καφετέριας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε τόπο στο Βελεστίνο Μαγνησίας εξαιτίας του αιφνιδίου θανάτου ενός 61χρονου, που προκάλεσε τη θλίψη στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε καφετέρια της περιοχής και κάποια στιγμή επισκέφθηκε την τουαλέτα του μαγαζιού, με ένα ακόμη περιστατικό να έχει σοκάρει την περιοχή.

Όμως, αργούσε πολύ να επιστρέψει στο τραπέζι που καθόταν. Υπάλληλος της καφετέριας ανησύχησε και όταν τον αναζήτησε, τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 61χρονο άνδρα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοκαριστικός θάνατος στο Βελεστίνο

Το απίστευτο περιστατικό που συντάραξε τη Μαγνησία

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε σε βενζινάδικο στο Βελεστίνο, όταν μεθυσμένος οδηγός έσυρε την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης στην άσφαλτο επειδή δεν ήθελε να πληρώσει.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ο 22χρονος οδηγός αφού η 65χρονη ιδιοκτήτρια τού έβαλε βενζίνη στο αμάξι του, εκείνος προσπάθησε να φύγει χωρίς να πληρώσει.

Τότε, η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει και πιάστηκε από τα παράθυρα του οχήματος, όπως γράφει το taxydromos.gr.

Ο 22χρονος, αντί να σταματήσει, έβαλε μπροστά και άρχισε να σέρνει τη γυναίκα στο οδόστρωμα. Τελικά, μετά από περίπου πέντε μέτρα, σταμάτησε.

Μαγνησία βενζίνη οδηγός

Οδηγοί που έγιναν μάρτυρες του απίστευτου σκηνικού κάλεσαν την αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασε και ο γιος της 65χρονης.

«Αν ο νεαρός δεν είχε χρήματα, θα μπορούσε να ζητήσει να του βάλουμε 5 ευρώ βενζίνη για να φθάσει στον Βόλο. Συνήθως έτσι κάνουμε, όταν υπάρχει ανάγκη. Αυτός ήθελε να κλέψει. Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια» δηλώνει ο γιος της.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση διαπίστωσαν πως ο νεαρός οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης.

Στον οδηγό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ και τελικά, αφού συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Το θύμα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς υπέστη μώλωπες στα πόδια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share