Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιεράπετρα: Εξιτήριο από το νοσοκομείο παίρνει ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Πότε θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

30 Οκτωβρίου 2021 18:57
Ιεράπετρα: Εξιτήριο από το νοσοκομείο παίρνει ο 54χρονος συζυγοκτόνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιτήριο θα λάβει, εκτός απροόπτου, το πρωί της Κυριακής ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα.

Ο 54χρονος, που έστησε καρτέρι στην εν διαστάσει σύζυγό του και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, νοσηλεύεται από χθες φρουρούμενος στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το Creta24, ο δράστης έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ, και για το λόγο αυτό παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Σήμερα, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στη Νεκταρία, μητέρα τεσσάρων παιδιών, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του επί σειρά ετών κακοποιητή της. Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, αλλά και η ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία κατά κάποιες πληροφορίες δεν ξέρει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε.

Ιεράπετρα: Θρήνος στην κηδεία της Νεκταρίας - Τραγικές φιγούρες τα 4 παιδιά της

Ιεράπετρα: Θρήνος στην κηδεία της Νεκταρίας - Τραγικές φιγούρες τα 4 παιδιά της

Σήμερα η Ιεράπετρα θρηνεί και κηδεύει τη 48χρονη Νεκταρία που έφυγε από τη ζωή μετά από 8 μαχαιριές από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας αλλά και της Μεσαράς από την άγρια δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι η σορός της άτυχης γυναίκας έφτασε στον τόπο καταγωγής της στον Αμπελούζο της Μεσαράς, όπου θα τελεστεί και η κηδεία της.

κηδεία νεκταρίας

Συγγενείς και φίλοι έχουν μαζευτεί στην εκκλησία του χωριού για να αποχαιρετήσουν την αδικοχαμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών που έπεσε θύμα δολοφονίας στην Ιεράπετρα από τον σύζυγός της.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στις 2 το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το cretapost, η ηλικιωμένη μητέρα της Νεκταρίας δεν γνωρίζει τις συνθήκες θανάτου της κόρης της. Η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η οικογένειά της δεν θέλησε να της αποκαλύψει την άγρια δολοφονίας της Νεκταρίας από τον σύζυγό της.

ιεράπετρα νεκταρία

Τα τέσσερα παιδιά και οι συγγενείς της 48χρονης Νεκταρίας λένε το τελευταίο αντίο στην 48χρονη, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της με 8 μαχαιριές.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασε τη ζωή της από τα χέρια του πρώην άνδρα της και μάλιστα με αυτόν τον αδίστακτο τρόπο.

κηδεία νεκταρία ιεράπετρα

Ιεράπετρα: Με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος παρέμεινε το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που σκότωσε την πρώην σύζυγό του.

Ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα από το ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος.

Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του μεγάλου του γιου, ο 54χρονος τελικά πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share