Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Αλέξης Μανθεάκης

Ήταν για χρόνια το δεξί χέρι της Αθηνάς Ωνάση

30 Οκτωβρίου 2021 13:05
Πέθανε ο Αλέξης Μανθεάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Μανθεάκης, ο οποίος είχε υπάρξει στο παρελθόν εκπρόσωπος Τύπου της Αθηνάς Ωνάση, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Ήταν ένα πρόσωπο με στενές σχέσεις με την οικογένεια Ωνάση, το οποίο είχε τραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε αφιερωθεί στη συγγραφή βιβλίων.

Μανθεάκης Ωνάση

Το βιβλίο «Αθηνά: στο μάτι του κυκλώνα» που είχε γράψει πριν από μερικά χρόνια και το οποίο ουσιαστικά ήταν «μια εκ των έσω μαρτυρία για τη ζωή της πλουσιότερης κοπέλας στον κόσμο» είχε προκαλέσει αίσθηση στην ελληνική κοινωνία.

Ο Αλέξης Μανθεάκης γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1953 στην Τάνγκα της πρώην Τανγκανίκας και μεγάλωσε στην Κένυα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, Επικοινωνία και Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και εργάστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση στο Λονδίνο και στην Ελλάδα. Έγραψε άρθρα για πολλά έντυπα, μεταξύ των οποίων το Vanity Fair και το Esquire και έχει δώσει συνεντεύξεις στο CNN, τους Sunday Times, τον Guardian, το BBC, το NBC, το Playboy, το History Channel, το Point de Vue, το USA Today, το People, το Al Jazeera και άλλα.

«Βόμβα» στη showbiz: Σε σχέση με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση!

«Βόμβα» στη showbiz: Σε σχέση με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση!

Μια «βόμβα» έμοιαζε να πέφτει προ ετών στη showbiz, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που ανέφεραν πως η Αθηνά Ωνάση και ο Πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν σε σχέση, μετά το διαζύγιο της πρώτης.

Η είδηση έσκασε λίγο μετά τον χωρισμό της Ελληνίδας κληρονόμου από τον Αλβάρο, ο οποίος παράλληλα είχε μιλήσει για τους λόγους του διαζυγίου. Αφού η Αθηνά Ωνάση ξεπέρασε την απιστία του Αλβάρο με τη συνομήλικη του ιππέα Πιλάρ Λουκρητία Κορντόν είπε να ξεπεράσει τον έρωτα που του είχε με νέο έρωτα.

Σε σχέση με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση

Οι αναφορές στη σχέση τους μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού «New Idea» η Αθηνά Ωνάση είχε έρθει πολύ κοντά με τον Πρίγκιπα Χάρι και η Τζέσικα Χέι που γνωρίζει τη συμβαίνει στο παλάτι, αφού είναι στενή φίλη της βασιλικής οικογένειας, δήλωσε: «Η Αθηνά έχασε το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως “Ντόντα”, στο κρεβάτι με μια γυναίκα, την οποία γνώριζε από την ιππασία. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι».

«Και οι δύο, και ο Χάρι και η Αθηνά, έχουν υπάρξει άτυχοι στον έρωτα και τώρα στηρίζουν ο ένας τον άλλο», ανέφερε το δημοσίευμα που δίνει βήμα σε μια γυναίκα που καταδιώκει τους γαλαζοαίματους και την Κέιτ Μίντλετον από πάντα.

«Ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους» συμπληρώνει η Hay που υπενθυμίζει ανάμεσα σε άλλα και την απιστία που οδήγησε στον επίλογο ενός γάμου που κόστισε πολύ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share