Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέραμα: Τεστ DNA ζητά η υπεράσπιση του 14χρονου

Τι λένε οι αστυνομικοί για την καταδίωξη

29 Οκτωβρίου 2021 20:35
Πέραμα: Τεστ DNA ζητά η υπεράσπιση του 14χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέταση DNA θα υποβληθεί ο 14χρονος που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που καταδίωξαν οι αστυνομικοί στο Πέραμα και ο οποίος ισχυρίζεται ότι αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου την μοιραία βραδιά, κάτι που δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση.

«Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας με τους οποίους επικοινωνήσαμε για το θέμα με τον 14χρονο για το τραγικό περιστατικό στο Πέραμα εκτιμούν οι αστυνομικοί πως ο ανήλικος που εμφανίστηκε, σύμφωνα με τα αποτυπώματα, είναι πράγματι, ο 14χρονος που διέφυγε από την αιματηρή συμπλοκή», αναφέρει στο ρεπορτάζ του το MEGA.

Σύμφωνα με την πλευρά των αστυνομικών, «εκείνο που υποστηρίζει ότι ήταν αυτός ο οδηγός, σταμάτησε το αυτοκίνητο του ήρθανε οι αστυνομικοί, τον πυροβόλησαν αυτόν και τους συνεπιβάτες και έκανε όπισθεν και χτύπησε τις μοτοσυκλέτες χωρίς να επεμβαίνουν σε αυτό οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ δεν είναι αληθές και επικαλούνται τέσσερις λόγους:

  1. Μετέδωσαν αμέσως οι αστυνομικοί στην Άμεση Δράση για εμβολισμό της μηχανής τους, άρα δεν είχαν περιθώριο να συνεννοηθούν και να πουν ένα ψέμα
    2. Οδηγούσε ο 21χρονος που έπεσε δυστυχώς νεκρός
    3. Από το βίντεο φαίνεται να ακούγεται να χτυπιούνται πρώτα οι μοτοσυκλέτες και μετά οι πυροβολισμοί και ύστερα φαίνεται κάποιος να προσπαθεί να διαφύγει
    4. Ήταν περίεργο που ο 21χρονος βρέθηκε νεκρός από την πόρτα του συνοδηγού. Υπάρχει κατάθεση στη δικογραφία που λέει ότι ήταν στη θέση του οδηγού. Είχε μπλοκαριστεί η πόρτα της άλλης πλευράς και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον σύρουν».

Κούγιας: Ο 14χρονος που παραδόθηκε δεν ήταν ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα

Σημειώνεται ότι ο συνήγορος των κατηγορουμένων αστυνομικών για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, Αλέξης Κούγιας, αμφισβητεί ότι ο 14χρονος Ρομά που παραδόθηκε σήμερα στις αρχές είναι ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο Ρομά που παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα δηλώνοντας ότι ήταν ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα, δεν είναι αυτός που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη τη νύχτα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share