Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

«Τσακίζει» καρδιές η πρώτη ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά (photo)

Η φωτογραφία που ανέβασε

29 Οκτωβρίου 2021 15:22
«Τσακίζει» καρδιές η πρώτη ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O σύζυγος της εκλιπούσας προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Τσούνης άλλαξε τη φωτογραφία εξωφύλλου στον λογαριασμό στο Facebook ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη Φώφη Γεννηματά και τον πατέρα της Γιώργο Γεννηματά.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, εκατοντάδες ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να εκφράσουν στην ανάρτηση του κ. Τσούνη τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Παράλληλα, στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά, τα τρία παιδιά της εκφώνησαν άκρως συγκινητικούς επικήδειους λόγους ενώ ο σύζυγός της ξέσπασε σε λυγμούς όταν έφτασε μπροστά στο φέρετρό της.

Φώφη Γεννηματά: Η τελευταία της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο πριν πεθάνει

Συγκινεί η τελευταία ανάρτηση στο Instagram της Φώφης Γεννηματά, η οποία λίγες ημέρες πριν το τέλος της και μέσα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν, είχε πραγματοποιήσει μια ιστορική αναδρομή με μια φωτογραφία στην οποία πρωταγωνιστούν η ίδια, ο πατέρα της Γιώργος και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου. Παράλληλα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε να αποχαιρετήσει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, χθες, Φώφη Γεννηματά στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η ανάρτηση έγινε στις 18 Οκτωβρίου με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να θυμίζει στους οπαδούς του κόμματος της, την θριαμβευτική νίκη του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου στις (18 Οκτωβρίου του 1981) όπου κατάφερε στις εκλογές της ημέρας εκείνης να εξασφαλίσει το ποσοστό του 48%

Δείτε την ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά:

«Σαν σήμερα ο ελληνικός λαός σφράγισε το Συμβόλαιο με την Αλλαγή και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία, ήταν το σύνθημα της εποχής. Σύνθημα που μέσα του σπαρταρούσε το αίτημα για δημοκρατία, κοινωνική απελευθέρωση, δικαιοσύνη, ισότητα, εθνική περηφάνια.

Στο άκουσμα της μεγάλης νίκης, χιλιάδες ανθρώπων ξεχυθήκαμε στους δρόμους. Οι μνήμες μου είναι νωπές, να κατεβαίνουμε κατά χιλιάδες την Πανεπιστημίου. Ένα ορμητικό ποτάμι νέων με τις σημαίες ψηλά, με τη μέθη της νίκης και τα όνειρά μας για μια Ελλάδα που θα αγκαλιάζει όσους για δεκαετίες ήταν στο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιθώριο. Με τον ήλιο να φωτίζει κάθε απόκληρο, κάθε μη προνομιούχο, αποκλεισμένο, καταπιεσμένο.

Σαν σήμερα, πριν 40 χρόνια, ο λαός πίστεψε στην Αλλαγή και άλλαξε τη μοίρα του. Η ελπίδα δεν διαψεύστηκε. Το έργο των κυβερνήσεων της Αλλαγής απλώνεται στο σήμερα και μας στήριξε στα δύσκολα. Σήμερα, η ανάγκη για μια νέα Αλλαγή επανέρχεται. Η παράταξη της Αλλαγής είναι εδώ, να πρωταγωνιστήσει ξανά και να δώσει ελπίδα. Με το κεφάλι ψηλά, το βλέμμα στο μέλλον, ενωμένη και δυνατή, όπως αξίζει στην ιστορία της. Για μια μεγάλη Νέα Αλλαγή».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share