Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;» - Τα πρώτα λόγια της Έφης όταν τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί (Video)

Πώς οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίασης της υπόθεσης

29 Οκτωβρίου 2021 14:27
Επίθεση με βιτριόλι: «Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;» - Τα πρώτα λόγια της Έφης όταν τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, Γιάννης Σγουρός, μίλησε στην κάμερα του Alpha για την υπόθεση με το βιτριόλι, για τα πρώτα λόγια της Έφης, αλλά και για τα βήματα που ακολούθησαν και έριξαν φως στην υπόθεση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο της πολύκροτης δίκης και όλα εκείνα που δεν είδαμε και δεν ακούσαμε.

Ο κ. Σγουρός ήταν και ο αστυνομικός που συνέλαβε την 26χρονη δράστιδα, ανέλυσε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από την εργασία της άτυχης Ιωάννας όπου δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό. Ωστόσο, ανέφερε πως το πρώτο στοιχείο της Ασφάλειας ήταν οι πινακίδες κυκλοφορίας του ταξί με το οποίο διέφυγε η Εφη.

Τα πρώτα λόγια της Έφης όταν τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί για την επίθεση με το βιτριόλι στην Παλιοσπύρου

Η σύλληψη της Εφης για την επίθεση με βιτριόλι

Αναφερόμενος στη σύλληψη της 36χρονης, ο αστυνομικός μετέφερε τα λόγια της: «Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;». Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπε όταν φτάσαμε στην πόρτα της. Εννοούσε ότι δεν είχε καμία σχέση, καμία τριβή, με την Αστυνομία και την Ασφάλεια. Στο σπίτι της βρήκαμε την περούκα και το καρτοτηλέφωνο. Σχεδίασε την επίθεση, την διέπραξε, θεώρησε ότι πέτυχε, αλλά δεν πέταξε τα πειστήρια. Ήταν τα τρόπαιά της», αναφέρει ο αστυνομικός.

Λύτρας για επίθεση με βιτριόλι: Αναγνωρίστηκε η πρόθεση της Έφης να σκοτώσει την Ιωάννα!

Ικανοποιημένη είναι η πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη τον Μάιο του 2020.

Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών. Το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της σε δεύτερο βαθμό.

Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τόνισε ότι αυτό που προκύπτει από την υπόθεση είναι ότι πρόθεση της κατηγορούμενης, Έφης ήταν να σκοτώσει αυτό το κορίτσι.

Για την ποινή, ο Απόστολος Λύτρας είπε ότι έξι χρόνια το πολύ θα μείνει στη φυλακή, αλλά η Ιωάννα θα βασανίζεται για πολλά περισσότερα. Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη να γίνει κάτι με συγκεκριμένες ποινές και συγκεκριμένα εγκλήματα, ώστε να σταματήσει και ο μιμητισμός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share