Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Χρήστος Μουρδουκούτας

Θλίψη για την ελληνική δημοσιογραφία

29 Οκτωβρίου 2021 08:23
Πέθανε ο Χρήστος Μουρδουκούτας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο αθλητικός συντάκτης του ΑΠΕ, Χρήστος Μουρδουκούτας.

Ο δημοσιογράφος, που κάλυπτε για πολλά χρόνια τις διοργανώσεις στον στίβο, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στο «Ερρίκος Ντυνάν», μετά την τραγική είδηση του θανάτου γνωστής συναδέλφου του.

Το «αντίο» του ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια της ελληνικής δημοσιογραφίας και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Ο αθλητικός συντάκτης του Εθνικού Πρακτορείου της χώρας, Χρήστος Μουρδουκούτας, άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης (28/10) σε ηλικία 58 ετών στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών συντάκτης του στίβου».

Πέθανε ο Χρήστος Μουρδουκούτας

Ο θάνατος της Αριάδνης Γερασιμίδου που μας «βύθισε» στη θλίψη

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου, της δημοσιογράφου που μια εβδομάδα νωρίτερα αποκάλυψε πως δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!

«Μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» δήλωσε η δημοσιογράφος. Δυστυχώς λίγες μέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή!

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε βίντεο που ανήρτησε στο YouTube, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο και πρόσφατα οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει. «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», δήλωσε στην κάμερα.

Στο βίντεο κάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να παίρνουν δεύτερη και τρίτη γνώμη, για να αποφύγουν τη λάθος διάγνωση, όπως έγινε με την ίδια. «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έφτασε τις 50.000 θεάσεις, ενώ τα μηνύματα στα προφίλ που διατηρεί η δημοσιογράφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με μηνύματα συμπαράστασης.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο.

Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ.

Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share