Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Έκλεισε η Εθνική Οδός: Ένταση και πετροπόλεμος από Ρομά

Ουρές χιλιομέτρων

28 Οκτωβρίου 2021 13:54
Έκλεισε η Εθνική Οδός: Ένταση και πετροπόλεμος από Ρομά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κλίμα έντασης επικρατεί αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, με Ρομά να έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του Βραχατίου.

Κατά τις πληροφορίες, καίνε λάστιχα στο σημείο. Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις και προχωρούν σε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού.

Έκλεισε η Εθνική Οδός

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά τα ανάλογα περιστατικά που έχουν σημειωθεί, μετά και τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά στο Πέραμα από αστυνομικά πυρά.

Πέραμα: Καταιγιστικές εξελίξεις! Παρουσιάστηκε στα Δικαστήρια Πειραιά ο 15χρονος Ρομά - Τα πρώτα του λόγια

Πέραμα: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις καθώς παρουσιάστηκε αυτοβούλως στα Δικαστήρια Πειραιά ο 15χρονος που ήταν στο αμάξι το οποίο καταδίωξαν οι αστυνομικοί στο Πέραμα τα ξημερώματα του Σαββάτου (23.10.2021), καταδίωξη στην οποία έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών ο 20χρονος.

Μάλιστα, ο 15χρονος ανέφερε πως αυτός ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Είπε επίσης πως «μόλις σταματήσαμε βάλαμε τα χέρια ψηλά και αυτοί μας πυροβόλησαν. Πυροβόλησαν τον φίλο μου και μου λέει μετά ο φίλος μου. Στο Αιγάλεω δε σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε, μη μας σκοτώσουν. Μόνο το αμάξι κλέψαμε».

Συνέχισε λέγοντας πως «σταματήσαμε με το λεωφορείο μούρη με μούρη και αυτοί άφησαν μετά κάτω τα μηχανάκια τους και μας πυροβολήσανε. Πρώτα πυροβόλησαν και μετά κάναμε πίσω. Εγώ οδηγούσα. Ο φίλος μου που σκοτώθηκε ήταν 18 χρονών και ήταν συνοδηγός».

Είπε πως δεν είχαν όπλα πάνω τους, ενώ διέψευσε πως εμβόλισε τους αστυνομικούς, λέγοντας πως όταν έκανε όπισθεν ήταν πεσμένες οι μηχανές και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν ήδη πυροβολήσει. «Σταματήσαμε, αυτοί πυροβολήσανε», είπε. Είπε πως όταν βγήκε από το αυτοκίνητο κρύφτηκε στη ρόδα και όταν τελείωσαν οι γεμιστήρες, άρχισε να τρέχει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share