Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Πέραμα: Απειλιτικά τηλεφωνήματα για Κούγια! (Video)

«Έξυπνος ελιγμός η επιλογή του 14χρονου να πει ότι ήταν ο οδηγός»

28 Οκτωβρίου 2021 10:10
Πέραμα: Απειλιτικά τηλεφωνήματα για Κούγια!  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη με έναν νεκρό στο Πέραμα αλλά και ο 14χρονος ο οποίος παραδόθηκε, υποστηρίζοντας ότι εκείνος ήταν ο οδηγός και ο τραυματίας, που βρισκόταν στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Ο συνήγορος των αστυνομικών, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «οι αστυνομικοί πήγαν με χειροπέδες στα δικαστήρια γιατί εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί», ενώ πρόσθεσε ότι «ήταν τόσο σκληρή η αντιμετώπισή τους από τους συναδέλφους τους σαν να ήταν κοινοί κακοποιοί, σε αντίθεση με τη συμπεριφορά των αστυνομικών προς τον εμφανισθέντα ως δήθεν κατά τους εντολείς του οδηγούντα το αυτοκίνητο”.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον 14χρονο, «κατά την άποψη των εντολέων μου δεν είναι αυτός. Απλώς έγινε επιλογή, ένας έξυπνος υπερασπιστικός ελιγμός. Είναι αδύνατον, κατά τους εντολείς μου, αυτό το αυτοκίνητο, αυτούς τους ελιγμούς να τους έκανε ένας 14χρονος».

Ο κ. Κούγιας εξήγησε ότι «οποιασδήποτε κάτω των 15 ετών δεν έχει ποινική ευθύνη και αντιμετωπίζει μόνο σωφρονιστικά μέτρα. Άρα ήταν αυτονόητη η απελευθέρωσή του».

Ο κ. Κούγιας είπε ακόμη ότι δέχτηκε απειλητικά τηλεφωνήματα για την υπόθεση. «Έγιναν απειλητικά τηλεφωνήματα στο γραφείο μου και τους συνεργάτες μου και μάλιστα με άγριο τρόπο από ανήθικους ανθρώπους».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share