Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα επεισόδια με Ρομά – Κλειστή η περιφερειακή του Αιγάλεω

Στο σημείο βρίσκονται συγκεντρωμένα πολλά άτομα και καίνε λάστιχα

27 Οκτωβρίου 2021 20:14
Νέα επεισόδια με Ρομά – Κλειστή η περιφερειακή του Αιγάλεω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα επεισόδια με Ρομά στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα Ρομά προκάλεσε επεισόδια στην περιφερειακή του Αιγάλεω, διαμαρτυρόμενη για τον θάνατο του 20χρονου ομοεθνή τους, στη φονική καταδίωξη από αστυνομικούς στο Πέραμα.

Για τον λόγο αυτό, κλειστή είναι η Περιφερειακή Αιγάλεω προς Σκαραμαγκά κλειστή, ενώ στο σημείο βρίσκονται συγκεντρωμένα πολλά άτομα και καίνε λάστιχα.

Η πυροσβεστική έχει σπεύσει για να σβήσει την φωτιά.

Νέα διαμαρτυρία Ρομά στα Μέγαρα – Έκλεισε η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου

«Μην κάνετε ζημιές» λέει ο πατέρας του 18χρονου Ρομά

Την ίδια στιγμή, έκκληση σε όλους όσοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του νεαρού Ρομά, Νίκου Σαμπάνη, να μην κάνουν επεισόδια και να μην προκαλούν φθορές απηύθυνε ο πατέρας του.

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες: να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο», λέει ο πατέρας του νεαρού, με διάθεση που δεν προδίδει επιδίωξη εκτόνωσης οργής. Πριν από λίγες ώρες, η οικογένεια του 18χρονου, που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά, ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Θλίψη στη κηδεία του 20χρονου Ρομά: Συγκλονίζει η φωτογραφία της οικογένειας πάνω στο αγροτικό!

Στο νεκροταφείο Σχιστού κηδεύτηκε ο 20χρονος Ρομά που έπεσε νεκρός κατά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγγενείς και φίλοι παραβρέθηκαν στο νεκροταφείο στο Σχιστό για να πουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο, η σορός του οποίου βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι για να κλάψουν τον νεκρό κατά το έθιμο. Ο νεαρός ήταν πατέρας τριών παιδιών και ζούσε με την οικογένεια του στον Ασπρόπυργο.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία των αστυνομικών που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα τα ξημερώματα του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 20χρονου, τον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου και με τον τρίτο επιβαίνων να διαφεύγει της σύλληψης.

Ο τελευταίος σήμερα (27/10) εμφανίστηκε στα εμφανίστηκε στα δικαστήρια Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί.

Θλίψη στη κηδεία του 20χρονου Ρομά: Συγκλονίζει η φωτογραφία της οικογένειας πάνω στο αγροτικό!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share