Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Κατρούγκαλος: Λιποθύμησε στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του

27 Οκτωβρίου 2021 18:45
Γιώργος Κατρούγκαλος: Λιποθύμησε στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος κατά την εξόδιο ακολουθία για την Φώφη Γεννηματά στο ναό της Μητρόπολης Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κατρούγκαλος λιποθύμησε την ώρα του επικηδείου του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη. Επικράτησε αναστάτωση και γρήγορα οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στον βουλευτή.

Πάνω από τον Γιώργο Κατρούγκαλο βρέθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, γιατρός στο επάγγελμα, Μπουρχάν Μπαράν, προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον πρώην υπουργό. Στη συνέχεια, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος λιποθύμησε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο -πιθανόν λόγω ορθοστασίας – κάθισε σε καρέκλα και συνήλθε, με αποτέλεσμα να επιλέξει να παραμείνει ως το τέλος της τελετής.

Πανελλήνια θλίψη για τη Φώφη Γεννηματά - Γεμάτο κόσμο το Α' Νεκροταφείο

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Όταν η Φώφη Γεννηματά αποχαιρετούσε τον πατέρα της πριν 27 χρόνια

Σπάραξαν καρδιές στο τελευταίο αντίο της Φώφης Γεννηματά, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο λίγο πριν κλείσει τα 57 της χρόνια.

Τα παιδιά της συγκλόνισαν με τους επικήδειους, ενώ ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης δεν άντεξε και λύγισε πάνω από το φέρετρό της.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Όταν η Φώφη Γεννηματά αποχαιρετούσε τον πατέρα της πριν 27 χρόνια

Η κατάρα της οικογένειας της ήταν συνυφασμένη με τον καρκίνο, καθώς και οι δύο της γονείς είχαν πεθάνει με διαφορά μόλις 7 μηνών.

Η Φώφη Γεννηματά ποτέ δεν έκρυψε την αλήθεια για την υγεία της, καθώς μέχρι το τέλος δεν φοβόταν.

Στο παρακάτω απόσπασμα, βλέπετε την ίδια τέλη Απριλίου του 1994, όταν έλεγε το τελευταίο αντίο στον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share